Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

Wichura4ad 09:28, 23 sie 2015

Podgladam od poczatku Twoje realizacje wszystko wykonane perfekcyjnie, no i teraz ta altana OCH cos niesamowitego !Jak juz bedzie skonczone i donice obsadzone BAJKA !
Pozdrawiam szczegolnie E MA bo widac serce w wykonaniu

Sebek 09:40, 23 sie 2015

GENIUSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!°
jazzy 11:25, 23 sie 2015

Jezusss, Olucha! Litości!
Madzenka 11:55, 23 sie 2015

Olu przepieknie! Padamy wszyscy z zachytu! Wydawaloby się ze normalny smiertelnik czegos tak prefekcyjnego nei stworzy!
Czy ta sciana ktorą zamalowujesz będzie wyburzona? Bo wiem ze pisalaś ale nie pamiętam. Moze puśc na nią pnącze? No chociaz jak Ciebie znam to wiosna po tej scianie nie będzie sladu...
beta 11:56, 23 sie 2015

Olka...co tu dużo pisać...jest bosko...wprowadzasz nowe trendu na O....i powtórzę za Nawigatorką-super gra kolorów...szary kolor altany przepięknie gra z rudym cortenem...brawo...brawo...brawo...
leon60 12:23, 23 sie 2015

Kochani dziękuję za wszystkie ochy i achy ! Miło się czyta takie słowa Głównym wykonawcą jest mąż i to jemu należą się przede wszystkim gratulacje ja jestem tylko pomocnikiem
leon60 12:24, 23 sie 2015

Filemon24 napisał(a)
bardzo ładny kolor altanki
jak będą szyby to nie będzie ona wam się nagrzewać? tak teraz pomyślałam

ściany i dach będą izolowane tak by wiosna-lato było chłodno, jesień-zima ciepło
leon60 12:24, 23 sie 2015

nawigatorka napisał(a)
Olka pięknie.i jak grają kolory.super a napiszesz mi jaka to lampa na elewacji bo szukam na taras jakiejś zewnętrznej w tym stylu.

Asiu to przemalowane Polux Boston
leon60 12:25, 23 sie 2015

Madzenka napisał(a)
Olu przepieknie! Padamy wszyscy z zachytu! Wydawaloby się ze normalny smiertelnik czegos tak prefekcyjnego nei stworzy!
Czy ta sciana ktorą zamalowujesz będzie wyburzona? Bo wiem ze pisalaś ale nie pamiętam. Moze puśc na nią pnącze? No chociaz jak Ciebie znam to wiosna po tej scianie nie będzie sladu...

Marzenko zamalowuję by nie straszył dość duży i stary budynek gospodarczy, który mam nadzieję w przeciągu 2-3 lat zmieni się nie do poznania niestety do tego potrzeba większej gotówki. Planujemy podobny prosty ''klocek'' w którym będzie garaż i warsztat eMa .
Do gospodarczego dostawiona jest szopka, którą zamierzamy wyburzyć i tym samym powiększyć plac na nową rabatę
leon60 12:25, 23 sie 2015

beta napisał(a)
Olka...co tu dużo pisać...jest bosko...wprowadzasz nowe trendu na O....i powtórzę za Nawigatorką-super gra kolorów...szary kolor altany przepięknie gra z rudym cortenem...brawo...brawo...brawo...

nie mogę się doczekać kiedy ten kolor będzie na ogrodzeniu