Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bobikowe ogrody

Bobikowe ogrody

Mala_Mi 22:08, 26 cze 2013

Zostaw te kamienie.. a jak będziesz tworzyć dalszą część ogrodu to na pewno jakiś pomysł Ci wpadnie do głowy Masz na razie co robić i bez wydzierania kamieni... No i trochę pilnują by Bobik nie latał po rabatach
Piękne ścieżki układacie z tego kamienia
Kładka i stawki .. bardzo mi sie podoba ..
IwonaF 10:46, 02 lip 2013

Codziennie przeglądajac Wasze ogrody, widzę co robiłam źle. Niestety pewnych rzeczy na chwilę obecną nie jestem w stanie poprawić, ale małe zmiany wprowadziliśmy. Zaczeliśmy od wejścia, bo to pierwsze wrażenie. Po przeglądaniu Waszych pięknych ogrodów, zaczełam rozumieć, że nie chodzi o mase bezsensu wsadzonych roślin, tylko o logikę i powtarzalność roślin.

Narazie roślinki są małe i skromne, ale za rok za dwa wierzę że będzie ładniej

Inna zmiana to alejka z płaskich kamieni, która jeszcze nie jest ukończona oraz zasiana trawka która też zaczyna wschodzić,mam nadzieje,że się zagęści
.

jak tak patrzę na to półkole, to mam wrażenie że za mało roślinek mam tam wsadzone i jest za biednie....
Za tym półkolem jest okno, wiec wysokie rośliny raczej odpadają żeby dosadzić. Może macie jakiś fajny pomysł?
Kondzio 13:17, 02 lip 2013

ja myślę że możesz użyć tych kamieni do wykańczania tych pięknych oczek wodnych piękne są i ten mostek genialny