Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 06:50, 29 maj 2014

Nikita napisał(a)
Marzenko w ogromnej ilości wpisów gdzieś się zapodziało info ode mnie. Zostawiłam dla ciebie fotkę (str. 138 w moim wątku) ze spotkania u Bogdzi wraz z legendą...widziałaś już...

Powojniki śliczne !!!!!!!!!!!

Nikita wszystko widzialam
Madzenka 06:51, 29 maj 2014

Zielona napisał(a)
Marzenko - czy możesz mi pomóc? Pytałam już u Sebastiana i obstawiał silver sceptre albo evergold, ale... nie jestem przekonana, czy one takie jasnożółte są... Czy Ty jesteś w stanie rozpoznać co to może być? /jasnożółte po prawej - fotkę jutro usunę/

Wg mnie na evergold są za jasne. Ale co to nie wiem, jedno jest pewne są piękne.
A skąd to zdjęcie? Może Danusia zidentyfikuje.
Madzenka 06:54, 29 maj 2014

Dziekuję, że zaglądacie i chwalicie. To bardzo mnie motywuje do dalszej pracy Wczoraj sobie zrobiłam wolne w ogrodzie i spędziłam czas na nadrabianiu zaległości na forum. Nie sposób jednak wszystkich wątków, do ktorych chciałabym zjarzec, ogarnąć....

Ps w czasie wieczornego spaceru z psem oskubałam 3 rododendrony z przekwitłych kwiatów. Jakoś za którko w tym roku kwitły... Muszę coś z tym zrobić... Myśle o przesadzaniu rh na jesien, koncpecję mam
makkasia 08:01, 29 maj 2014

Marzenko cieszę się, że burze i deszcze o których mówią w mediach nie pustoszą Twojego królestwa
Ogród jak zwykle pięknie się prezentuje nawet w deszczu ...
ściskam
dorciabe 08:22, 29 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)
Dziekuję, że zaglądacie i chwalicie. To bardzo mnie motywuje do dalszej pracy Wczoraj sobie zrobiłam wolne w ogrodzie i spędziłam czas na nadrabianiu zaległości na forum. Nie sposób jednak wszystkich wątków, do ktorych chciałabym zjarzec, ogarnąć....

Ps w czasie wieczornego spaceru z psem oskubałam 3 rododendrony z przekwitłych kwiatów. Jakoś za którko w tym roku kwitły... Muszę coś z tym zrobić... Myśle o przesadzaniu rh na jesien, koncpecję mam

No ja też muszę przesadziś rh, bo za gęsto jest, ale koncepcji nie mam Widziałam na zdjęciach u Bogdzi jakie z nich potfory wyrastają isię przelękłam
Macham z rana
Kondzio 08:59, 29 maj 2014

Macham i czekam na zdjecia ogrodu hi hi hi
KingaR 10:13, 29 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)

Ja też tak CHCEM !!!! Dobrze że przynajmniej można pogapić się u Ciebie
Gardenarium 10:22, 29 maj 2014

Zielona napisał(a)
Marzenko - czy możesz mi pomóc? Pytałam już u Sebastiana i obstawiał silver sceptre albo evergold, ale... nie jestem przekonana, czy one takie jasnożółte są... Czy Ty jesteś w stanie rozpoznać co to może być? /jasnożółte po prawej - fotkę jutro usunę/

Marzenka: Wg mnie na evergold są za jasne. Ale co to nie wiem, jedno jest pewne są piękne.
A skąd to zdjęcie? Może Danusia zidentyfikuje.

No oczywiście że Danusia zidentyfikuje w końcu to moja kompozycja , to Carex Evergold, była tak zametkowana choć jest bardziej żólta niż biała a zdjęcie pochodzi z ogrodu zimozielonego, szkoda że tam nie zapytałaś, odpowiedziałabym przecież

Instagram Ogrodowiska
ana_art 11:43, 29 maj 2014

Marzenka pytałam u zety o takie duże donicowe misy na oczko wodne, ale może to Ty podawałaś linka do przybytku w którym można je zakupić????
JulkAd 12:11, 29 maj 2014

Cieszę się Marzenko, że wodę przeżyłaś i źle nie było.....ale za to jaki ogród soczysty