Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 23:17, 07 sie 2014

Margarete napisał(a)
O rany jak tu pieknie....niczego odkrywczego nie nnapisałam... ale słów i komplementów brak......pieknie, kolorowo, ze smakiem....uroczo.......

Zaległości próbowałam nadrobic - bagatela te 80 stronek.......ale doszłam do 1550...trudno........nie jestem całkiem na biezaco ale...pokaz traw zaliczony, gąszcz budlejowy też, hortki ogrodowe az mi w oczach jeszcze sie niebieszczą, o planowanej eksmisji hitowej tojeści ( bordowej) tez wiem, szał różany widziałam, w notesie to i owo odnotowałam - bo różanka w planach cały czas...juz mówie tak od ubiegłego roku, może tej jesieni sie uda...
Pozdrowienia zostawiam !

ps. jak tak sie napatrze, napatrze na ten twoj ogród to mam ochote u siebie cały zaorac i na nowo zrobic.....jak długo twoich fotek nie oglądam to...nawet lubie ten mój Ogród marzeń.......
Muszę jakiś srodek uodparniający na widok cudzych, pieknych ogrodów znależc....

Ja tez tak mam zmiany pod koniec sierpnia
Madzenka 23:20, 07 sie 2014

Nie obiecuję zdjęć w weekend. Wybaczcie ale jeśli obowiązki trochę zluzują to będą zdjęcia. Wolę u Was poczytać niż wklejac zdjęcia. Ostatnio bylo dużo zdjęć więc teraz pauza. Ponadto wracam póżno, potem pracuje przy grażu, potem pracuję przy komputerze i chwilowo czasu brak. Zawsze tak mam po urlopie...czasami się zastanawiam po co pracownikowi urlop...aby nadrabiać zaległości??
polinka 06:53, 08 sie 2014

Dla mnie pierwszy tydzień po urlopie to horror, zaległości w domu,w pracy. Co roku sobie obiecuję, że w następnym obejdę się bez wolnego I co roku przeżywam katusze Ale nie ma co gdybać, każdy potrzebuje chwile oddechu
Pozdrawiam Madżen i dobrze, że choć upały odpuściły to spokojnie możesz malować garaż
popcorn 09:00, 08 sie 2014

Taak, po urlopie jestem bardziej zmeczona niz przed pozdrawiam!!!
Margarete 10:22, 08 sie 2014

A ja nie dośc że swoje zaległosci mama zawsze doodrabiania po urlopie to jeszcze za innych - urlupujacych się musze pracowac.....zawsze tak jest latem, niestety.
Kindzia 12:23, 08 sie 2014

Jest zdjęcie czarodziejstwa u mnie, kuknij, bo usunę potem.
Magda70 13:10, 08 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)
Jestem wrócę w weekend

Pojawiam się i znikam
Ale przynajmniej nie mam aż takich zaległości
Magda70 13:14, 08 sie 2014

Margarete napisał(a)

ps. jak tak sie napatrze, napatrze na ten twoj ogród to mam ochote u siebie cały zaorac i na nowo zrobic.....jak długo twoich fotek nie oglądam to...nawet lubie ten mój Ogród marzeń.......
Muszę jakiś srodek uodparniający na widok cudzych, pieknych ogrodów znależc....

A kto tak nie ma?!
Milka 16:16, 08 sie 2014

Ja nie mam3 rok leci na forum, człowiek się uodparnia i uczy
ane3ka 16:56, 08 sie 2014

Madżen, ja chciałam zapytać, kiedy dzielić te moje trawy? Piórek ani dudu. Zdążą się one, że tak powiem, zaaklimatyzować jak podzielę je późno?