Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

giza 23:27, 11 sie 2013

Marzenko, bardzo było miło Cię spotkać. Obie z siostrą jesteście "w dechę" i " z jajem "
mam nadzieję, że podróż powrotna przebiegła spokojnie , z zachowaniem zasad Kodeksu Drogowego
Mala_Mi 08:29, 12 sie 2013

Madżen.. ja też sie skłaniam do ograniczenia ilości gatunków.... ale jak opanować listę chciejstw?
I dobrze, że u nas nie szkółki angielskie... bo bym zawału dostała, oczoplasu i czort wie co jeszcze

Wracając do spotkania, to czytam po opisach, ze charakterki z siostrą macie podobne..... Czyli dowód, że siostry jest
AniaK 09:37, 12 sie 2013

Ograniczenie ilości gatunków, czy to możliwe do wykonania, może z czasem
Czasem u nas w szkółkach muszę się bić po łapkach, żeby nie wynieść połowy, a co dopiero w angielskich
Magda_ 09:59, 12 sie 2013

Dobrze że znalazłam twój ogród bo powoli przymierzam się do swojego
zuza12 10:12, 12 sie 2013

Witaj Marzenko.
Ja równiez mam nadzieje, że powrót upłynął Wam z siostrą w miłej i przyjaznej dla kierowcy atmosferze. Jesteście obie bardzo energetycznymi osobami. Szkoda tylko, ze tak szybko musiałyście nas opuścić. Może jeszcze kiedyś się spotkamy.
Pozdrawiam
AlicyaLK 11:37, 12 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)

Marzenko, zawsze lubiłam Twój ogród, nie wspomnę już o domu, a ostatnie zdjęcia po prostu mnie powaliły
Powiedz mi proszę, jak były osadzane te płyty poniżej? Ja mam w projekcie coś podobnego, tylko nie z karmnikiem, ale jestem ciekawa osadzenia płyt, czy one leżą na ziemi, czy mają podsypany kamień? A może jest jeszcze inna metoda?

A efekt z karmnikiem powalający... też chcę mieć go w ogrodzie

Pozdrawiam słonecznie
Milka 15:47, 12 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)
Nie kaźdźcie mi bo wpadnę w samouwielbienie!!!!
Nie powiedziałałm tego co miałam powiedzieć.... Aleja mam tak zawsze.....

Wracając do tematów ogrodowych powzięłam drastyczną decyzję, że będę w ogrodzie ograniczać liczbę roślin.... Wszystko co jest potargane stopniowo będzie zastępowane bardziej geometrycznymi, regularnymi kształtami. Jesienią zmieniam rabatę przepy tarasie... Będzie tylko klon, trawy i dywan bukszpanowy....

o rany!
to chyba podobnie chcesz robić, co ja!
ale nie wiem po co, jest extra, nie kadzę
a przy okazji na priv dam radę
polinka 15:54, 12 sie 2013

To ja nie będę zachwalać. Powiem tylko, że oglądałam i fajnie, że robicie dobrą robotę
Tess 16:10, 12 sie 2013

Madżen, eM nie wie w co ręce wsadzić (choć emeryt), więc raczej produkcją podpór się nie zajmie
Ale Kasia WB napisała u mnie, że takie podpory, w trzech rozmiarach, kupiła w Juli.
Tylko że są czarne, nie tak pieknie zardzewiałe jak moje.
Rany, ile ja siem musiałam nagimnastykować, żeby eMa odwieść od ich pomalowania Wziął się i uparł, że takie zardzewiałe to nie mogą przecież być
Milka 16:12, 12 sie 2013

w Anglii raczej tylko takie...nikt głowy sobie malowaniem nie zawarca