Fajny link
i podpowiedź aby brązowe trawy połączyć z czerwonymi pelargoniami, podobało mi się...chyba jeszcze kordylina czy cóś tam było
no mamy aurę boską, wrzesień najcieplejszy od 180 lat, to ci numer
Witam ,
Odesłano mnie z pytaniem do Ciebie - specjalistki od traw
Może mi pomożesz.. szukam trawy ozdobej która dorasta do ok 60 cm jest sztywna ( nie pokłada się) - potrzebna jest do pasa przy podjeżdzie, bedą tam strzyżone bukszpany w kostkę jako tło dla takiej trawki i nie mma dla niej tam za duzo miejsca, ona ma byc tylko dodatkiem tzn ma zmiękczyć wizualnie strzyżonego na kostke bukszpana, trawka w kolorze zielonym a o pokroju red barona
...nie mam nic przeciwko cieplej zimie...tylko odrobinę śniegu u Wigilię i BOŻE Narodzenie...a potem w marcu ciepła wiosna trzymam kciuki za meteorologów...
...mam katalog Austina i się nie mogę od niego oderwać...
W temacie zwierzakowym to mój psiak w tym roku nie zmienia sierści,zawsze na koniec lata cały ogród był w sierści, teraz od połowy września widać jak przybiera na masie, tzn.zimowa sierść jest bardzo gruba i człowiek ma wrażenie, że psiak przytył Czytałam, że to oznaka mrożnej zimy.
Z linku wynika, że za dwa tygodnie jesień będzie i we Wrocławiu Zapracowana jesteś, wiec szybko zleci
Nie mam nic przeciwko łagodnej zimie, gwiazdki na trawniku w Święta podobały mi się bardzo i z chęcią je powtórzę jak zaistnieje taka potrzeba Macham weekendowo