Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Kasik 18:53, 06 gru 2014

Marzenko jak ja Wam zazdroszczę tej giełdy. W takich momentach żałuję, że nie mieszkam koło dużego miasta. Nie wiem jak by to się odbiło na mojej kieszeni, bo ja z tych co kupują ozdóbki na dziś i na później - bo się zapewne przyda.

W piątek po pracy pojechałam do "centrum" kwiatowego i zrobiłam jakieś zakupy, ale już przy wyjściu wspominałam waszą giełdę. Jutro jadę do nas- choć wiele się po niej nie spodziewam. Z tego co miałam zrobiłam dwa moje pierwsze wianki i już widzę, że brakuje mi materiału. . Postanowiłam dla każdej rodziny, która będzie u mnie w Wigilię zrobić piękny wianek -czyli potrzebuje dużo.

Razem z innymi czekam na fotki Twoich ozdób- zapewne piękne.

AgnieszkaW 19:30, 06 gru 2014

Ja też czekam na Twoje ozdoby, swoje już zrobiłam, ale jeszcze muszę je "dosmaczyć". Pozdrówka
Gardenarium 19:34, 06 gru 2014

Obiecałaś, że coś dziś,no to wpadam, ale pewnie jeszcze kleisz Poczekam spokojnie

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 20:19, 06 gru 2014

stychaz napisał(a)

Marzenko, jak znajdziesz chwilę, wrzuć zdjęcie bombek. Buźka

Justynko fotki jutro będą. Ale wszystkie wykupiłam..... Aby kupić w cenie hurtowej a nie detalicznej (x2!!!) musialam kupic za 200 zł.... Zatem wszystkie 30 bombek jest u mnie....

Ale mozna kupic inne zdecydowanie taniej.

Melduje, że ciemierników nie było. Powiedziano mi,mźe będą w lutym.... Na nic nazwa róża bożonarodzeniowa.

Na zdjeciu się błyszczą a w rzeczywistości spto postarzane srebro
Madzenka 20:21, 06 gru 2014

Gardenarium napisał(a)
Obiecałaś, że coś dziś,no to wpadam, ale pewnie jeszcze kleisz Poczekam spokojnie

Danusiu fotek nie zrobiłam, bo częśc asortymentu nadal u kuriera, częśc na poczcie... Jakoś nie moge ostatnio z pracy przed 18 wyjść...

To co przyszło z alle pożal sie Boże.... Do kubła się nadaje....

Chyba koniec moich zakupów na allegro.
Madzenka 20:23, 06 gru 2014

Kasik napisał(a)
Marzenko jak ja Wam zazdroszczę tej giełdy. W takich momentach żałuję, że nie mieszkam koło dużego miasta. Nie wiem jak by to się odbiło na mojej kieszeni, bo ja z tych co kupują ozdóbki na dziś i na później - bo się zapewne przyda.

W piątek po pracy pojechałam do "centrum" kwiatowego i zrobiłam jakieś zakupy, ale już przy wyjściu wspominałam waszą giełdę. Jutro jadę do nas- choć wiele się po niej nie spodziewam. Z tego co miałam zrobiłam dwa moje pierwsze wianki i już widzę, że brakuje mi materiału. . Postanowiłam dla każdej rodziny, która będzie u mnie w Wigilię zrobić piękny wianek -czyli potrzebuje dużo.

Razem z innymi czekam na fotki Twoich ozdób- zapewne piękne.

Na gieldzie wszedzie krolowały gwiazdy betlejemskie. Ja sobie kupiłam miniaturowe cyklamenki, które juz stoja obok mnie na stole

Na giełdzie był fulll wypas kwiatow cietych i sztucznych...
Madzenka 20:33, 06 gru 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Ja też czekam na Twoje ozdoby, swoje już zrobiłam, ale jeszcze muszę je "dosmaczyć". Pozdrówka

Aga u mnie dzisiaj wielkie sprzatanie, zamiatanie, wyrzucanie wymarżnietych roslin, kopczykowanie było... Ozdob nie robilam za to szorowalam donice....

No i grizłoldowo już jest u mnie Pół dnia spedziliśmy z M na drabinie przy wieszaniu lampek.

I muszę jeszcze dokupic lampki przed wejscie....
Madzenka 20:38, 06 gru 2014

Mala_Mi napisał(a)
Wróciłaś z giełdy a ja spreżam sie do wyjścia do ogrodu. Musze przynieść ziemi by sie odmroziła.... brrrr mikolaj myslalam ze przytacha ale nic z tego.

Dzisiaj było calkiem przyjemnie, mimo że pochmurno (smog??) i mglisto było nawet +6 stopni. Więc nie zmarzłam tylko mocno popracowalam przy porządkowaniu donic. Ileż ja tego mam!!! Wreszcie róże dostały kopczyki. Za tydzień muszę osłonic hortensje, ktore póki co nie moga stracić liści . No i ta nieszczęsna pompa, ktora nadal nie odłączona...
Agania 20:39, 06 gru 2014

Fajne, betonowe donice, filc i srebro i do tego białe cyklamenki, pięknie Madżen
Agania 20:39, 06 gru 2014

Zapraszam na foty z szadzią u mnie