Marto gwiazki kartonowe kupiłam gotowe rok temu, w tym roku dokupiłam szare ( mam w biurze Planuję wycinać gwiazdki, zerknij do mojego pinterest tablica Xmas - tam są tegoroczne inspiracje ale polecam również tablicę Christmas
Dziękuję pięknie. Nawet wczoraj znalazłam na YouTube filmik z wykonaniem takiej kuli. Ale nie wiedziałam, że to jest właśnie to, o czym tu piszecie Pozdrawiam.
Z racji zawodu i pasji zdecydowanie ogarniam się we wnętrzach, łącznie z różnymi dekoracjami,bibelotami.
Jeśli chodzi o dekoracje świąteczne nie mam problemu dobrać ich komuś do wnętrza, a u siebie...cóż... wiem co powinno być by się ładnie komponowało,ale w tym bożonarodzeniowym czasie budzi się we mnie kokoszka straszna i też nakupię tego co zupełnie mi się nie nada i ja o tym wiem i kombinuję komu by pasowało i rozdaję ,ale przez chwilę było moje nacieszyłam się . Patrząc racjonalnie mogłabym kupować tylko to co pasuje do mnie i tym samym mieć ozdoby konkretniejsze,no ale nie mogę się oprzeć tym ozdobom,które charakteryzują zupełnie odmienne style i mieć je przez chwilę w przechowalni zanim komuś je dopasuję.Masakra totalna pieniądze wydane a do domu ozdób niewiele przybyło jak nie wcale..
Olli ja mam w sobie kokoszkę donicowo-roslinową. Kiedys miałam taką ozdobowo-domową. Staram się z niej leczyć
Ale to proces żmudny i czasochłonny zatem nie obiecuję, że w sobotę nie poszaleję !
Twój dom zaprzecza kokoszkowatości. Trzymasz go przecież w niesamowitych stylistycznych ryzach! I moim zdaniem w ogrodzie też nie kokosisz. Wszystko w ramach.