Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Gardenarium 12:49, 31 sie 2013

Wpadam Marzenko i analizuję, że mój M tez zbyt kulturalny w tych klockach, ale ja też i nie umiem wymóc swoich praw niestety Czekam na fotki i zachwycam się

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 12:52, 31 sie 2013

NO ale teraz już ogrodowo.....
było

jest....

a kiedyś będzie tak....
Konstancja30 12:54, 31 sie 2013

Madżen ... jak Ty to robisz, że od kilku dni choć siedzisz sobie z Kilą to tyle w ogrodzie narozrabiałaś ???) ...

bardzo jestem ciekawa ... mam nadzieję, że miałaś dziś aparat w rękach ...
ja stanowię kompatybilny tandem z łopatą tudzież grabiami ... no cóż ... każdy ogród kiedyś trzeba stworzyć ... w zeszłym roku sobie poudawałam .... no tak to teraz widzę a teraz robimy jak nalezy ...

buziak ...
Konstancja30 12:55, 31 sie 2013

o som !!!!!!!!!!!!!!!!!! ...
Madzenka 12:56, 31 sie 2013

Rh został przeniesiony na mniej podmokłą rabatę i nie wtapia się już tak w tło grabów. Na razie misz masz,a le jak sie wszytsko przyjmie to będzie ok. Najpierw Rh będzie kwitł na filoetowo (gdy wkoło będzie łyso), potem z tyłu kaliny na biało a potem zacznie się żólto: złotolin, liliowce, liliwce miniturowe stella d'oro i zólte i pomarańczowe trytomy.....

RH będzie się mógł rozrastaw górę i wszerz bo było mu zbyt ciasno

a Tytus się tak zmęczył przesadzaniem, ze zasnął na foli...
Konstancja30 12:57, 31 sie 2013

i w kwesti M ... no cóż ... uprzejmy do bólu ... obstawiam, że na swoją lodówkę czy cokolwiek innego czekałabym rok ... albo lepiej ... Adasie tak mają
Madzenka 12:57, 31 sie 2013

Konstancja30 napisał(a)
Madżen ... jak Ty to robisz, że od kilku dni choć siedzisz sobie z Kilą to tyle w ogrodzie narozrabiałaś ???) ...

bardzo jestem ciekawa ... mam nadzieję, że miałaś dziś aparat w rękach ...
ja stanowię kompatybilny tandem z łopatą tudzież grabiami ... no cóż ... każdy ogród kiedyś trzeba stworzyć ... w zeszłym roku sobie poudawałam .... no tak to teraz widzę a teraz robimy jak nalezy ...

buziak ...
}|
Iza nawet nie wiesz jak narozrabiałam
Teraz idę wkopać kilka kul bukszpanowych pod klona Tatarak już przesadziłam, laurowiśnie jeszcze muszę przekopać.... chyba wieczorem na imprezie zasnę....
Madzenka 12:58, 31 sie 2013

Zmykam działać dalej Bo czasu mało
Dasia 13:23, 31 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)
Rh został przeniesiony na mniej podmokłą rabatę i nie wtapia się już tak w tło grabów. Na razie misz masz,a le jak sie wszytsko przyjmie to będzie ok. Najpierw Rh będzie kwitł na filoetowo (gdy wkoło będzie łyso), potem z tyłu kaliny na biało a potem zacznie się żólto: złotolin, liliowce, liliwce miniturowe stella d'oro i zólte i pomarańczowe trytomy.....

Ile lat trzeba się szkolić, żeby tak komponować rabaty? Brzmi to tak, jakbyś tą wiedzę w małym paluszku miała
Urszulla 14:20, 31 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)
NO ale teraz już ogrodowo.....
było

jest....

a kiedyś będzie tak....

Ale dałaś czadu, bonsai w moim guście doskonały.
A co dołem wykombinujesz?