Marzenko, albo ja ciemna jestem albo jeszcze trochę chora po grypie. Szukam jakiegoś artykułu Danusi o robieniu rabat, takie od A do Z, jak zacząć i co dalej - niestety nic znaleźć nie mogę. Nie potrafię szukać w tej wyszukiwarce chyba - proszę o pomoc. Jeśli coś to o linka się uśmiecham ładnie.
buźiola przesyłam
Dziękuję za przepis Wypróbuję na pewno!
Marzenko ....5 stron miej litość A na poważnie to nawet 10 stron do nadrobienia u Ciebie to czysta przyjemność Więc byłam i z przyjemnością nadrobiłam.
ja mam ostnicę wsadzoną z lawenda gdzie przytowyjąc ziemię dałam barrdzo duzo piasku i ona sie tem świetnie czuje. Zobaczymy czy się wysieje, sma jestem ciekawa Cmok dla Marzenki.
Ostnica może się jedynie wysiewać, jak u Myszorka, całe łany, wschodzi jak kozia broda, w szczelinach i innych niespodziewanych miejscach
Marzenko czy ostnica ma jakieś specjalne wymagania? Zimuje bez problemu?
Właśnie nad tym samy sie zastanawiałam kupując dzisiaj na giełdzie kolejne cebule...kiedy ja zdążę...a co dopiero takie ilości jak twoje... Jedyne wyjście wziąc sobie dzien urlopu w któryś ciepły pażdziernikowy dzionek i sadzić, i sadzić.....