Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 22:01, 23 wrz 2013

asc napisał(a)
Iza.. my dalej wisim u tego płota.. tylko już nie śpiewam, by nas Madżen nie przegoniła... teraz my tak cichutko

Ale, ale .. co ja sie dowiaduję... dziś siostrzenice mego eMa pojechały do Wrocławia.... mnie nie poinformowały o wyprawie...... no mało szlag mnie nie trafił.. jak dzwoniłam były sobie panny 50km od Wrocka.. beze mnie..... czy one faktycznie myślały, że ja pod Wrockiem na tym płocie dalej wiszę??????

Po prostu foch z przytupem..... i też gdzie to miłosierdzie???

Ja bym je wydziedziczyła
Madzenka 22:02, 23 wrz 2013

asc napisał(a)
Madżen.... zlituj się nad neuronem Izy i moim...... gdzie to miłosierdzie??????

Neuron miał popracować przy kompie ale poszedł na łatwiznę i siedzi na forum
Konstancja30 22:06, 23 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)

Iza czy Ty wiesz , ze mnie głowa przez Ciebie przestała boleć

Aż strach się bać ale trawki przy kjuabch juz przesadzone przetaczniki podsadzone szałwią i bukszpanami
A rabata z earl greyem dostała różowe złocienie, wyeksmitowalam laurowiśnie , przesadziłam różowe pięciorniki a wiosną dojdą miskanty i jeszcze żółte trytomy będą przesadzane...... Ale to już wiosną bo teraz trzeba pod brzozami działać
Mój neuron teź się przesilił i boli

ha ... przetaczniki kojarzę ... umieściłam tam szałwię ... wyciepałam trytomę (choć ładnie sobie na zółto kończyła przenikanie ) ... laurowiśni nie łapię ... muszę się podciągnąć bo pała będzie ... różowych zołcieni nie mogę upchać - poproszę o wizualizację ... złocieni i tego co wyprawiasz z migreną pod brzozami ...

gowa mnie rozbolała ... chyba ...
Konstancja30 22:11, 23 wrz 2013

asc napisał(a)
Iza.. my dalej wisim u tego płota.. tylko już nie śpiewam, by nas Madżen nie przegoniła... teraz my tak cichutko

Ale, ale .. co ja sie dowiaduję... dziś siostrzenice mego eMa pojechały do Wrocławia.... mnie nie poinformowały o wyprawie...... no mało szlag mnie nie trafił.. jak dzwoniłam były sobie panny 50km od Wrocka.. beze mnie..... czy one faktycznie myślały, że ja pod Wrockiem na tym płocie dalej wiszę??????

Po prostu foch z przytupem..... i też gdzie to miłosierdzie???

jak one jechały do tego Wrocławia, że ja ich w Kielcach nie widziałam ...

foch ...

popieram wniosek o wydziedziczenie ...
Magda70 22:18, 23 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)

Iza czy Ty wiesz , ze mnie głowa przez Ciebie przestała boleć

Aż strach się bać ale trawki przy kjuabch juz przesadzone przetaczniki podsadzone szałwią i bukszpanami
A rabata z earl greyem dostała różowe złocienie, wyeksmitowalam laurowiśnie , przesadziłam różowe pięciorniki a wiosną dojdą miskanty i jeszcze żółte trytomy będą przesadzane...... Ale to już wiosną bo teraz trzeba pod brzozami działać
Mój neuron teź się przesilił i boli

Dziś to robiłaś?? Bo mimo tego, że jestem na bieżąco to się gubię
Madzenka 22:27, 23 wrz 2013

Magda70 napisał(a)

Dziś to robiłaś?? Bo mimo tego, że jestem na bieżąco to się gubię

Nie madziu w tzw międzyczasie
Dzisiaj w deszczu tylko pod brzozą dzialałam jutro cd...
Madzenka 22:28, 23 wrz 2013

Konstancja30 napisał(a)

ha ... przetaczniki kojarzę ... umieściłam tam szałwię ... wyciepałam trytomę (choć ładnie sobie na zółto kończyła przenikanie ) ... laurowiśni nie łapię ... muszę się podciągnąć bo pała będzie ... różowych zołcieni nie mogę upchać - poproszę o wizualizację ... złocieni i tego co wyprawiasz z migreną pod brzozami ...

gowa mnie rozbolała ... chyba ...

Iza laurowiśnie i złocienie byly w ukryciu dopiero w przyszłym roku wyjdą na światło dzienne
Magda70 22:34, 23 wrz 2013

A już myślałam, że jakiegoś powera dostałaś....
AgnieszkaW 22:36, 23 wrz 2013

Widzę Marzenko, że działasz w ogrodzie i nawet migrenę przeganiasz pracą ogrodnika. Ja też dzisiaj "migrenowa', ale już powoli przechodzi. Buziaki posylam
Sebek 22:47, 23 wrz 2013

Aaaale skrot A to dopiero poczatek
Bananowego songa nie bede spiewac, jeszcze dwa miesiace i przyjdziemy z Izą i Anią z szopką spiewac koledy zamiast wisieć na płocie Codziennie I bedziesz musiala nas wpuscic, bo kto by tak pieknie spiewajacych kolednikow nie wysluchal