Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

18:43, 23 wrz 2013
Marzenko, albo ja ciemna jestem albo jeszcze trochę chora po grypie. Szukam jakiegoś artykułu Danusi o robieniu rabat, takie od A do Z, jak zacząć i co dalej - niestety nic znaleźć nie mogę. Nie potrafię szukać w tej wyszukiwarce chyba - proszę o pomoc. Jeśli coś to o linka się uśmiecham ładnie.
Konstancja30 18:45, 23 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)
Dziekuję za wizyty i komplementy. Pozowlicie, że nie bedę indywidulnie odpowiadać tylko pobiegnę do Was z rewizytą
Pod koniec lata planuję pokazać historię poszczególnych rabat od 2010 r oczywiście ku pokrzepieniu serc dla tworzących lub planujących aktulanie

czy to nadal aktualne ? ... bo jak tak to zajmuje dwa miejsca ... żon obok ...

tak sobie lecę ku pokrzepieniu serc wątek od początku (ok ... to może nie jest normalne ale TU siem dzieją same takie rzeczy ) ... i wynorałam ...
gierczusia 19:13, 23 wrz 2013

Madzen ... Ja u Ciebie często na cosik zachoruję ... Jak nie świecznica , to zawilce .... Aaaa... I znów wizyta u protetyka mi sie szykuje na drukowanie szczenki
gierczusia 19:14, 23 wrz 2013

Aaaa.. ... I mam kiścienia .. Mogem sobie Twoim wzorem rąbnąć w nim trzmielinki ??... Bo zestaw bossski

Buziam Marzen .. Wybacz ,że ja nieczasowa
Matka 19:40, 23 wrz 2013

Madżenu, jakby Tobie się za dużo ostnicy wysiało na wiosnu to dołóż kilka do miskantów dla ła

Nie wiedziałam, że pomidorro maszi jak smakują?ja ze swoich San Marzano zrobiłam w leniwą sobotę suszone z czosnyczkiemależ pyszne!
Madzenka 19:48, 23 wrz 2013

Konstancja30 napisał(a)

czy to nadal aktualne ? ... bo jak tak to zajmuje dwa miejsca ... żon obok ...

tak sobie lecę ku pokrzepieniu serc wątek od początku (ok ... to może nie jest normalne ale TU siem dzieją same takie rzeczy ) ... i wynorałam ...

Dzisiaj na migrenę zaaplikowałam sobie sadzenie bukszpanów pod brzozą trzy bukszpany wkopane, trzy azalie przesunięte, cis wyeksmitowany, laurowiśnia przesunięta, rodgersja czeka na wkopanie
głowa nie boli
jutro druga brzoza idzie pod łopatę :0
Madzenka 19:55, 23 wrz 2013

Meldunek z kwitnięcia dla Any :
16-03 zaczynają białe krokusy
12-04 zaczynają niebieskie krokusy i irysy żyłkowane
24-04 już kwitną szafirki
27-04 zaczynają kwitnąć pierwsze tulipany, kwitna jeszcze szafirki 9.05 ale 17.05 już ich nie widać za to pojawiają się czosnki i kwitną Rh
Cały czas od końca kwietnia kwitna tulipany

Madzenka 19:56, 23 wrz 2013

gierczusia napisał(a)
Aaaa.. ... I mam kiścienia .. Mogem sobie Twoim wzorem rąbnąć w nim trzmielinki ??... Bo zestaw bossski

Buziam Marzen .. Wybacz ,że ja nieczasowa

Rąb ile chcesz
Madzenka 19:57, 23 wrz 2013

Bogda napisał(a)
Madżenu, jakby Tobie się za dużo ostnicy wysiało na wiosnu to dołóż kilka do miskantów dla ła

Nie wiedziałam, że pomidorro maszi jak smakują?ja ze swoich San Marzano zrobiłam w leniwą sobotę suszone z czosnyczkiemależ pyszne!

Marne szanse z francuskim akcentem. W tym roku ani jedna się nie rozsiała... a przezimowały... Może dlatego, że u mnie kora leży???
Madzenka 19:57, 23 wrz 2013

Bogda napisał(a)

Marne szanse z francuskim akcentem. W tym roku ani jedna się nie rozsiała... a przezimowały... Może dlatego, że u mnie kora leży???