Zmiany w ogrodzie bedą stale bo:
1. lubię zmiany
2. zmieniają się upodobania
3. szaleję na punkcie róznych insporacji np z CHFSh
4. rosliny wypadają - szkodniki, wymarzanie, choroby grzybowe
W tym momencie, w ktorym jest mój ogród, takie zmiany są dobre i nie męczące. Natomiast gdy z powodu pkt 4 musialam dokonywać zmian przez pierwsze dwa lata to mocno cierpialam... Szczególnie po pierwszej zimie pgrodu, na złość ekstremalnie mroźnej i bezśnieznej, miałam kryzys ogrodowy Gdybym nie trafiła wtedy na forum pewnie ogród powstałby wolniej...
Madżen... przeca gdybyś TY kupiła jelenia, to by oznaczało, że MUS takiego mieć i basta Małżon chyba już przyzwyczajony, że przeczucia masz i że obciachu byś nie narobiła W hotelu jeszcze jeden taki siedzi - nad wejściem się pyszni. W Londku dzisiaj słonko. Ale fotek chyba niewiele zrobię, bo zaraz ruszamy na korty. M. służbowo, ja dla towarzystwa. Poza tym... jak oglądam Twoje pinsy, to zastanawiam się, czy Ciebie cokolwiek jest w stanie zaskoczyć Zgromadziłaś tyyyyle doskonałych inspiracji, że wyjść nie można...
Twój ogród oświetlony promieniami słońca jak i sztucznym oświetleniem jest śliczny Sztuczne oświetlenie podkreśla to czego nie zdoła słoneczko A poza tym idealne na krótkie dni jakie mamy teraz ...