Cały czas zachodze w głowe jak zamontowac wianek na drzwiach zewnetrznych, takich antywłamaniowych, bez szyby, pełnych, nie niszcząc ich zbytnio ? jakie macie na to sposoby ?
Wianki cudne, ale spotkanie chyba ważniejsze niż samo robienie wianków. Takie miłe odstresowanie od pracy, obowiązków itp.
Małgosiu - mój M wwiercił/wbił gwóźdź po wewnętrznej stronie drzwi, także wieszam w środku, przerzucam górą, tylko ciut dłuższą tasiemkę trzeba zrobić, ze tak się wtrącę u Madżenki
Już biegne
Danusiu ja chcialm Ci oficjalnie i wszem i wobec podziekować za stworzenie tego forum oraz zwyczaju wiankowania. Gdyby nie ogrodowisko nie spotkałabym tak wspaniałych osob, pełnych pasji i sympatii do ludzi. Od niemal dwóch lat mam przyjemność być w tej społeczności każdego dnia. Gdy spotykamy się w realu trajkotamy tak jak bysmy się znali od dzieciństwa, ciagle nam malo tych spotkań i bycia razem. Danusiu te miłe chwile są dzieki Tobie i społeczności, którą stworzyłas.
Dzieki forum mam siostry i barcia ogrodowiskowe w tym jedną siostrę niemal bliżniaczkę
Grupo Wroclawska kofam, grupo ogólnopolska kofam i nie moge się doczekać spotkania na nartach