Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Pszczelarnia 14:16, 11 gru 2013

Bo ja chciałam powiedzieć, że grupa wrocławska jest nadzwyczajna pod każdym względem. Dziewczyny do tańca i do różańca.
Sebek 14:45, 11 gru 2013

Zaglądnąlem do Was po polnocy, ale sil nie mialem by napisac jakie cuda zrobilyscie Przesliczne wianki
baraga1904 14:58, 11 gru 2013

...wspaniałe wiankowanie....pooglądałam... no i miło popatrzeć na Wasze usmiechnięte buzie...
Margarete 16:34, 11 gru 2013

Cały czas zachodze w głowe jak zamontowac wianek na drzwiach zewnetrznych, takich antywłamaniowych, bez szyby, pełnych, nie niszcząc ich zbytnio ? jakie macie na to sposoby ?
Welka 17:07, 11 gru 2013

Wianki cudne, ale spotkanie chyba ważniejsze niż samo robienie wianków. Takie miłe odstresowanie od pracy, obowiązków itp.

Małgosiu - mój M wwiercił/wbił gwóźdź po wewnętrznej stronie drzwi, także wieszam w środku, przerzucam górą, tylko ciut dłuższą tasiemkę trzeba zrobić, ze tak się wtrącę u Madżenki

Pozdrawiam
Agnieszka_B 17:22, 11 gru 2013

Dziewczyny , wygladacie fantastycznie! Wszystko cudne!

Pozazdrościć takich spotkań
Syla 17:43, 11 gru 2013

Cieszę się z Waszego spotkania ! Fantastyczne kobiety to i atmosfera nie mogła być inna .... Macham do wszystkich dziewczyn
Gardenarium 17:45, 11 gru 2013

Marzenko, a u nas dzisiaj drugie wiankowanie, noworoczne, zajrzyj koniecznie

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 18:32, 11 gru 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Bo ja chciałam powiedzieć, że grupa wrocławska jest nadzwyczajna pod każdym względem. Dziewczyny do tańca i do różańca.

Bardzo szkoda że nam się terminy nie zbiegły... Wiankowanie wielkanocne zrobimy
Madzenka 18:40, 11 gru 2013

Gardenarium napisał(a)
Marzenko, a u nas dzisiaj drugie wiankowanie, noworoczne, zajrzyj koniecznie

Już biegne
Danusiu ja chcialm Ci oficjalnie i wszem i wobec podziekować za stworzenie tego forum oraz zwyczaju wiankowania. Gdyby nie ogrodowisko nie spotkałabym tak wspaniałych osob, pełnych pasji i sympatii do ludzi. Od niemal dwóch lat mam przyjemność być w tej społeczności każdego dnia. Gdy spotykamy się w realu trajkotamy tak jak bysmy się znali od dzieciństwa, ciagle nam malo tych spotkań i bycia razem. Danusiu te miłe chwile są dzieki Tobie i społeczności, którą stworzyłas.
Dzieki forum mam siostry i barcia ogrodowiskowe w tym jedną siostrę niemal bliżniaczkę
Grupo Wroclawska kofam, grupo ogólnopolska kofam i nie moge się doczekać spotkania na nartach

Ps cytrynówkę trzeba będzie nową zrobić