Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Konstancja30 21:02, 11 gru 2013

ja kcem do wrocławianek !!! ... no dobra ... zobaczyłam cukinię i może lekkko ale tylko leciutko to zadecydowało ... wianki to Wy robicie absolutnie już na poziomie profesjonalnym ! i do konkurencji nie staję ... nie my sobie amatorsko popełnimy ... po cichu ... za to o przepis na cukinię poproszę z pełną gala i głośno ... Adam zdradź ...

Madżenko świetne spotkanie ... Dziewczyny jesteście wspaniałe ... wtorkowy wieczór aż do północy dla Was ... ta frajda ... to zaaaangażowanie i ten efekt ... takie endorfiny wypuściłyście tym małym "chce mi się" ... kofam Was ...

wianki mam na pulpicie ...
makkasia 21:09, 11 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)

Już biegne
Danusiu ja chcialm Ci oficjalnie i wszem i wobec podziekować za stworzenie tego forum oraz zwyczaju wiankowania. Gdyby nie ogrodowisko nie spotkałabym tak wspaniałych osob, pełnych pasji i sympatii do ludzi. Od niemal dwóch lat mam przyjemność być w tej społeczności każdego dnia. Gdy spotykamy się w realu trajkotamy tak jak bysmy się znali od dzieciństwa, ciagle nam malo tych spotkań i bycia razem. Danusiu te miłe chwile są dzieki Tobie i społeczności, którą stworzyłas.
Dzieki forum mam siostry i barcia ogrodowiskowe w tym jedną siostrę niemal bliżniaczkę
Grupo Wroclawska kofam, grupo ogólnopolska kofam i nie moge się doczekać spotkania na nartach

Ps cytrynówkę trzeba będzie nową zrobić

Podpisuję się pod wszystkim co Marzenka napisała
Na nartach
muszę skombinować coś abyście przyjechały nad Bałtyk na jakiś rejsik po zatoce ...muszę pomyśleć
Autorki wianków, wianki, ten czas i ogrodowisko buzia mi sie się śmieje do Was, kofam
grazyna 21:47, 11 gru 2013

Cudne Jesteście wszystkie
Bogdzia 21:49, 11 gru 2013

Miłego dnia jutro życzę.
ewa004 21:54, 11 gru 2013

makkasia napisał(a)

Podpisuję się pod wszystkim co Marzenka napisała
Na nartach
muszę skombinować coś abyście przyjechały nad Bałtyk na jakiś rejsik po zatoce ...muszę pomyśleć
Autorki wianków, wianki, ten czas i ogrodowisko buzia mi sie się śmieje do Was, kofam

Pod tym pomysłem podpisuję się obiema łapkami
Ewa 22:56, 11 gru 2013

Miło Was wszystkie miłe ogrodowiskowe koleżanki zobaczyć przy wiankowaniu
Wianki piękne ...lecę oglądać u każdej
Mala_Mi 22:56, 11 gru 2013

Za miesiąc to my damy czadu
A na drugie wiankowanie przyjadę by fotki porobić Irenka paluszka wygoi, też będzie z Wami dłubać.. i co... bez fotek ??? Mus przyjechać

A nad morze.. też nie głupi pomysł... i też daleko
beta 07:58, 12 gru 2013

ewa004 napisał(a)

Pod tym pomysłem podpisuję się obiema łapkami

ja też jestem zaaaaa...
kwiatholandii 18:36, 12 gru 2013

Ladnie Ci wyszedl ten wianek z mchu ps. Zauwazylam Ciebie w wresji brąz i w kreconych wlosach calkiem inna Ty
monteverde 18:41, 12 gru 2013

beta napisał(a)
Madżenka i Wieloszka to faktycznie jak siostry bliźniaczki

Potwierdzam Marzenko my też Ciebie i dziewczyny wszystkie kochamy, świetnie żeście się bawily i nie dziwi mnie brak cytrynówki ona taka smaczna