Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Gabisia 21:48, 27 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)

Ja po świetach dzisiaj musze skalpel Chodakowskiej zastować..... Przed chwilą zjadłam ostatni kawalek mojego sernika z brzoskiwniami....zostało jeszcze ciasto czekoladowe.....

Do mnie, jakby ta cała Chodakowska nawet osobiście przyjechała, toby mnie do brzuszków robienia NIE zmusiła….
Taki ze mnie leń!

Moje menu z ostatnich trzech dni:
- śniadanie: sernik
- obiad: barszcz z uszami
- kolacja: barszcz z uszami.

I to zupełnie dobrowolnie.
Niestety skończyło się wszystko...
Madzenka 21:48, 27 gru 2013

Ha ha zatem cytrynowkę mam robić, bo w Białce stoki dla początkujących a nie dla Małej Mi Ania my tam jedziemy towarzysko a nie narciarsko
Melduję, że dostałam od teściowej dwa słoiki miodu więć material na cytrynóweczke będzie.

O gustach się nie dyskutuje i zawsze podkreślam, że cenie róznorodność. Jednakże dzieki dostepowi do interentu możemy sobie kształtować gust, poznajemy nowe trendy, wzorce i czerpiemy z nich to co nam się najbardziej podoba- co nam odpowiada.

I dodam tylko, że przesiadywanie w biurze z -"majtkowym" niebieskim i fotelikach w kolorze ecru doprowadzało mnie do trudnego do zidentyfikowania niepokoju ...

Madzenka 21:49, 27 gru 2013

Gabisia napisał(a)

Do mnie, jakby ta cała Chodakowska nawet osobiście przyjechała, toby mnie do brzuszków robienia NIE zmusiła….
Taki ze mnie leń!

Moje menu z ostatnich trzech dni:
- śniadanie: sernik
- obiad: barszcz z uszami
- kolacja: barszcz z uszami.

I to zupełnie dobrowolnie.
Niestety skończyło się wszystko...

Jestem po 40 minutach ze skalpelem ale wczesniej był serniczek ja się nie lubie odchydzać, wolę ćwiczyć
Madzenka 21:51, 27 gru 2013

Enya73 napisał(a)

Ha, to byś się poważnie zdziwiła, bo odwiedzinach na moim Pintereście, a potem wizycie w moim domu Ale idzie ku dobremu, już urobiłam M do zmian, bo czuję się u siebie, jak u starej ciotki Witaj Skandynawio Nowe idzie

Pozdrawiam serdecznie

Ja sobie wykoncypowałam drewno na suficie.... Nie bedzie widać pękających regipsow. To mój drugi po elewacji plan na 2014....
malgorzata_s... 21:57, 27 gru 2013

Chodakowską lubię i owszem pooglądać Jej ćwiczenia strasznie trudne dla mnie. Ja wolę prace ogrodowe i wtedy zapominam o jedzeniu nawet,. Na razie więc oponki zimowe zostają Mam nadzieję że zima jednak będzie lada moment a potem szybko wiosna i zmiana oponek samoistna.
Pozdrawiam
Margarete 22:16, 27 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)

Jestem po 40 minutach ze skalpelem ale wczesniej był serniczek ja się nie lubie odchydzać, wolę ćwiczyć

Poczytałam, poczytałam m.in. o Chodakoweskiej i o odchudzaniu ........zjadając uroczyście przedostatni kawałek sernika (tak sie składa że też z brzoskwiniami) bo ostatni kawałek zarezerwowało sobie na wieczór moje dziecko............sernik owszem skończył sie ale innego dobrego jedzenia jeszcze trochę zostało, więc póki co o odchudzaniu i ćwiczeniach będę tylko czytać..........
Mala_Mi 22:28, 27 gru 2013

Amen.... jedziemy na Chopok
bleebla 23:44, 27 gru 2013

ufff nadrobiłam wszystko az od wiankowania
dekoracje piękne, gratuluję awansu, mam nadzieję, że najlepszy towarzysz rodziny już się lepiej czuje

pozdrawiam
Lena 08:29, 28 gru 2013

Marzna no dobra jestes Zmiany,zmiany i raz jeszcze zmiany - mam to samo...
Za dużo buszuję wnętrzarsko w necie i mi się potem w głowie miesza...pozostaje marzyć

Pozdrawiam
Pola 11:11, 28 gru 2013

Marzenko, macham poświątecznie, gratuluję awansu czytam po pragnieniu zmiany domku, może to i dobry pomysł szczególnie gdy człak tylko z M zostaje...