Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 06:48, 21 sty 2014

monteverde napisał(a)
Prawie 7 stronek niebieskości, widać też lubisz kolor niebieski a i filmik o żywopłocie obejrzałam pozdrawiam Marzenko aha na jednym zdjęciu pojedynczy kwiat powojnika, co on za jeden?

Aniu problem polega, ze teraz nie pamiętam ktory to a mam 6 szt na jednej rabacie, ale obiecuje poszukać etykiety - słabo kwitła ale gdy już sie pojawiły kwiaty były zachwycające.
Madzenka 06:50, 21 sty 2014

Zapowiadają ślizgawicę i mrozy... Gdy patrzę na prognozę wydaje się że do soboty u nas w miarę łagadonie, zatsanwiam się kiedy mam okryć hortensje ogrodowe. Od czwartku mnie nie ma a w sobotę w nocy mają być już mrozy.....
Ups i żywot ogrodnika. Mam nadzieję że przynajmniej śniegu dopada.

Aha w nocy u mnie jeszcze na plusie... Ale jak czytam prgnozy dla Warszawy to brrrrrr
jotka 06:53, 21 sty 2014

U mnie śnieżek w nocy okrył swoim puchem roślinki i dobrze Ale przykrył też ślizgawki wczorajszej "szklanki" , bo przy -3 padał deszcz
Borbetka 08:11, 21 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)

Skalpel czy skalpel wyzwanie? Bo po wyzwaniu autentycznie potrzebuję reanimacji

Wczoraj robiłam wyzwanie, ale nie dałam rady wszystkiemu. Jak nie daję rady to w ramach odpoczynku podczas treningu biegam po domu . Potem wracam do monitora, ona tam gada i ćwiczy dalej, to ja z nią kontynuuję. Uziemiona jestem w domu, bo lód wszędzie na wsi. Boję się biegać na świeżym powietrzu, chociaż to najbardziej lubię.
ana_art 09:20, 21 sty 2014

jak u nas naszedł gwałtowny mróz to o 19 z latarką czołową okrywałam róże okrywaj hortki bo szkoda tych błękitów... u nas na weekend nadają temperaturę odczuwalną -34..., znowu będą nici z 'mart" Jasiek tak mówi
Welka 17:29, 21 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)

Aha w nocy u mnie jeszcze na plusie... Ale jak czytam prgnozy dla Warszawy to brrrrrr

Przeczytaj norweską dla Olsztyna Po -20 zapowiadają.

Cały czas jestem zachwycona Twoim ogrodem, Danusia miała dobry pomysł z tymi kolorami, bo ładny przegląd roślin u większości.
Pozdrawiam

Madzenka 18:54, 21 sty 2014

Brrrr zimno i do nas nadchodzi... Dzisiaj juz w ciągu dnia -2,5 stopnia i ślizgawica...

Dziekuję za pochwaly niebieskiego. Świetny pomysł Danusia miała na te kolory zimą.
Gabrysia_ 19:54, 21 sty 2014

Madżen...a gdzie twoje brązy?
Zielona 20:01, 21 sty 2014

Uff... nadrabiałam w Bukszpanowym, Miłkowym i wreszcie u Ciebie. Reszta to pestka no... może jeszcze Jurajski się trochę rozszalał. Niedobrze jest nie być w temacie przez kilka dni. Nawet nie chcę myśleć, ile znaczy taka nieobecność "w sezonie" Jak Wy dajecie radę pracować we własnych ogrodach, fotografować je i być na bieżąco ze wszystkimi obserwowanymi??? Aż się boję wiosny Póki co lodowo pozdrawiam z Wielkopolski. Jak tam Wrocław? Świat też u Was zastygł zmrożony oddechem Królowej Lodu?
Kondzio 20:11, 21 sty 2014

A o moim pytaniu zapomniałaś