Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 17:23, 10 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
Dziękuję za dobrego kuriera... wiosna jest....chociaż długo terminowa straszy śniegiem.. ale w marcu jak w garncu, a kwiecień plecień.. Na razie cieszę się z tego co jest.
Przy migrenie to kochana nawet nas nie czytaj, bo głowa bardziej boli.. program naprawczy wprowadzamy na kilka dni migrenowych, a czas zagospodarujemy pracami w ogrodzie.. ja też zapowiedziałam ten tydzień z ograniczeniem forum.. będzie mi raźniej z Tobą
Bez odbioru. To mój ostatni wpis do wieczora

Widziałam jak dziala twoj program naprawczy.... po wczorajszej migrenie mam 18 stron do nadrobienia....
Madzenka 17:25, 10 mar 2014

Agania napisał(a)
Kule buksikowe w donicach i taras wyglądają bosko....będę dążyć do takiego efektu, super wygladają kulki w kwadratowych donicach ja mam problem z posadzeniem cały czas ustawiam, przestawiam, i mi kulek brakuje, za mało dzisiaj jadę dokupić oby w były w OBI

Ja już chyba Obi będę szerokim łukiem omijać.... jeszcze by mi się z 10 kulek przydało...
Madzenka 17:26, 10 mar 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Marzenko, zaczęłam dzisiaj ciąć lawende, bo już rośnie...Będzie, co będzie, mam nadzieję, że dużych mrozow już nie będzie...

Ufff kamień spadł mi z serca, bo ja wyrzuty względem mojej miałam
Madzenka 17:27, 10 mar 2014

Gabrysia, Ewa, Pszczółko migrenue mówię zdecydowane NIE
Konstancja30 17:58, 10 mar 2014

Madżen stokrotkowo buksikowe donice som cudne ... no zwyczajnie cudne i nie da się tu nic indywidualnie elokwentnego napisać ... zakochałam się w szarych donicach ... zapłakałam za łanami stokrotek, których miałam na pęczki zanim nie zaczęłam ugoru w ogród przeistaczać ... jak to się stało, ze znikły ??? ...

nie wiem jakim cudem tak idealnie udaje Ci się wygolić lawendę ... moja uparcie tnie się w kubik ... no prawie kubik ale żebym nie wiem jak chciała bliżej jej do kubika niż półkola ... jeszcze poczochrana ... po tym co zobaczyłam na perfekcyjnej rabacie chyba nie odważę się ciąć wcale ... i to nie dlatego, ze takiego !!! sekatorka nie mam ... (no ale prawda taka, że mi ten model i tak nie pomoże ... ) ...

migrenie powiedz, że jest goopia ... może się zawstydzi i sobie pójdzie ...
buziak ...
Kondzio 18:07, 10 mar 2014

Macham wiosennie hi hi hi
Kindzia 18:11, 10 mar 2014

Pozdrawiam i macham
Urszulla 18:26, 10 mar 2014

Dziś tylko pismo obrazkowe
donice masz świetne- bukszpanowo się u Ciebie zrobiło,
lubię minimalizm, bo jest taki uporządkowany
agata19762 19:40, 10 mar 2014

pozdrówka zostawiam Marzenko
Madzenka 21:09, 10 mar 2014

Konstancja30 napisał(a)
Madżen stokrotkowo buksikowe donice som cudne ... no zwyczajnie cudne i nie da się tu nic indywidualnie elokwentnego napisać ... zakochałam się w szarych donicach ... zapłakałam za łanami stokrotek, których miałam na pęczki zanim nie zaczęłam ugoru w ogród przeistaczać ... jak to się stało, ze znikły ??? ...

nie wiem jakim cudem tak idealnie udaje Ci się wygolić lawendę ... moja uparcie tnie się w kubik ... no prawie kubik ale żebym nie wiem jak chciała bliżej jej do kubika niż półkola ... jeszcze poczochrana ... po tym co zobaczyłam na perfekcyjnej rabacie chyba nie odważę się ciąć wcale ... i to nie dlatego, ze takiego !!! sekatorka nie mam ... (no ale prawda taka, że mi ten model i tak nie pomoże ... ) ...

migrenie powiedz, że jest goopia ... może się zawstydzi i sobie pójdzie ...
buziak ...

Iza te pólkola wyciete polmetrowymi nozycami do żywopłotu grabowego, bo niczym innym sie nie dało....
Stokrotki musza u Cibie byc, przecież zawsze były!
Szarosci ah przeciez Ty lubisz. , Iza ja siem za wlosy z obi wyciagnelam gdy ujrzalam jasnoszare betonowe donice.., jak żyć, gdzie milosierdzie...ale do Ciebie by idealnie konweniowaly....