Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

kaisog1 22:26, 25 lip 2013

Ana k..... i to jak droga......... a najlepsze, że ja staram sie oszczędzać wodę a moi sąsiedzi, których jest 6 dorosłych płaca połowę mniej..... dziwne, nie?
Madzenka 22:34, 25 lip 2013

Konstancja30 napisał(a)
Adamo wtajemniczyłam w toczącą się debatę i on mówi żeby lepiej poddać analizie zużywane metry sześcienne )))) ...

Wyestymowalam, źe zraszacze zuzywają 1m3 a linie kroplujące nawet 3 m3 .... Datego oszacowałam, że ograniczenie zużycia o 50% spsowduje znaczące oszczędności budzetowe. Muszę jeszcze tylko córkę wyleasingować komuś....
Dasia 22:35, 25 lip 2013

Czy ja w wątku Madżenki jestem, czy w jakimś wodno-kanalizacyjnym?

Zastawiałam się jakiś czas temu co jest takiego w miskancie Morning Light, że jest tak lubiany na ogrodowisku. Kilka dni temu widziałam dużą kępę na żywo - w szkółce i już wiem, skąd to uwielbienie
Margarete 22:35, 25 lip 2013

Wpadłam wieczorkiem a wy tu.....lejecie ta wodę i lejecie..... spadam, u nas w Pabianicach woda najdroższa w Polsce... ... i kto by pomyślał,że take średniej wielkości miasto jak nasze, 70-tysięczne może być na tle innych miast w Polsce w czymś "naj"... a jednak.Szkoda tylko że my mieszkańcy ( i ogrodnicy) dczuwamy to "naj" w kieszeni..............
Dasia 22:36, 25 lip 2013

Marzena2007 napisał(a)

Muszę jeszcze tylko córkę wyleasingować komuś....

Uważaj, żeby z tego leasingu nie wróciła stuningowana o wnuka
Madzenka 22:37, 25 lip 2013

Dasia napisał(a)
Czy ja w wątku Madżenki jestem, czy w jakimś wodno-kanalizacyjnym?

Zastawiałam się jakiś czas temu co jest takiego w miskancie Morning Light, że jest tak lubiany na ogrodowisku. Kilka dni temu widziałam dużą kępę na żywo - w szkółce i już wiem, skąd to uwielbienie

Obiecuję w weekend aktulne fotki pokazać Wart grzechu, jesli widzialaś kupuj koniecznie
Welka 22:38, 25 lip 2013

Tak nadrabiam powoli zaległości i dopiero dziś zauważyłam piękne nowe Twe oblicze w avatarku

Dobrnęłam chwilowo do casting na zamiennika dla irysów, i czytam dalej, ale avatarek po postu przecudny
Madzenka 22:38, 25 lip 2013

Margarete napisał(a)
Wpadłam wieczorkiem a wy tu.....lejecie ta wodę i lejecie..... spadam, u nas w Pabianicach woda najdroższa w Polsce... ... i kto by pomyślał,że take średniej wielkości miasto jak nasze, 70-tysięczne może być na tle innych miast w Polsce w czymś "naj"... a jednak.Szkoda tylko że my mieszkańcy ( i ogrodnicy) dczuwamy to "naj" w kieszeni..............

Oj lejemy jak dodam 162 zł za wywóz szamba 10 m3 to ja z torbami idę..... A tę dyskusję rozpoczęła Gabik , czy duzo czy mało
Madzenka 22:39, 25 lip 2013

Welka napisał(a)
Tak nadrabiam powoli zaległości i dopiero dziś zauważyłam piękne nowe Twe oblicze w avatarku

Dobrnęłam chwilowo do casting na zamiennika dla irysów, i czytam dalej, ale avatarek po postu przecudny

Welka nadrobić zaległości na forum to dopiero wyczyn Ja tam wolę zadanie domwe nawet na urlopie odrabiać bo inaczej do zimy nie nadrobię
monteverde 22:40, 25 lip 2013

Marzena2007 napisał(a)

Oj lejemy jak dodam 162 zł za wywóz szamba 10 m3 to ja z torbami idę..... A tę dyskusję rozpoczęła Gabik , czy duzo czy mało

A my płacimy 230zł, a zaczynało się od 130