Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

Ewkakonewka 18:14, 19 lis 2014

Zdjęcie z jabłkami świetne Aniu śnieg brrrr znaczy dojdzie i do nas jutro pewnie, a wydawało się, że ta jesień będzie sobie trwać i trwać.
Pozdrawiam
Juzia 19:43, 19 lis 2014

Aniu u mnie jeszcze biało!
Niby jest -1...ale odczuwalna to chyba z -7.
Brrrr!

Pozdrawiam ciepło!
Madzenka 20:22, 19 lis 2014

U nas jeszcze jesień na całego, rano było +6, wieczorem +8... Nawet nie wiem jak moje róze wyglądają...ale chyba mam heszcze ze dwa tygodnie na kopczykowanie.
Aniu czym kopczykujesz róźe jeśli nie masz kompostu? Ziemią ogrodniczą czy torfem?
Kindzia 20:25, 19 lis 2014

U nas też jeszcze nie czas na kopczyki, ale widziałam prognozę u Was...zima przyszła.

Kiedyś czytałam, że kropeczki na płatkach róż świadczą o jakimś grzybie...ale teraz to już chyba słabo istotne.

Macham
monteverde 21:18, 19 lis 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Zdjęcie z jabłkami świetne Aniu śnieg brrrr znaczy dojdzie i do nas jutro pewnie, a wydawało się, że ta jesień będzie sobie trwać i trwać.
Pozdrawiam

szybko znikł ale zimno i ślisko i wiatr dlatego odczuwalna wydaje się wysoka ja już bym chciała wiosnę
monteverde 21:19, 19 lis 2014

Juzia_G napisał(a)
Aniu u mnie jeszcze biało!
Niby jest -1...ale odczuwalna to chyba z -7.
Brrrr!

Pozdrawiam ciepło!

Juzia to od was idzie ta zimnica, brr pozdrawiam również ciepło
eda 21:21, 19 lis 2014

Wszyscy mamy ten sam ból wiosno przyjdź Ale biedna nie może idzie spać o łapką macham serdecznie
monteverde 21:23, 19 lis 2014

Marzena2007 napisał(a)
U nas jeszcze jesień na całego, rano było +6, wieczorem +8... Nawet nie wiem jak moje róze wyglądają...ale chyba mam jeszcze ze dwa tygodnie na kopczykowanie.
Aniu czym kopczykujesz róźe jeśli nie masz kompostu? Ziemią ogrodniczą czy torfem?

Nawet kupiłam uniwersalną z osmocote ale tam tyle tego osmocote co kot napłakał i jak zabraknie kompostu wykorzystam ta ziemię ale priorytet maja róże do kompostu szczęściarze jesteście z ta pogodą, ja róż nie kopczykuję jeszcze tylko te co wsadziłam teraz na jesieni lub co przesadziłam jak będą ze 2-3 dni mrozku to wtedy
monteverde 21:25, 19 lis 2014

Kindzia napisał(a)
U nas też jeszcze nie czas na kopczyki, ale widziałam prognozę u Was...zima przyszła.

Kiedyś czytałam, że kropeczki na płatkach róż świadczą o jakimś grzybie...ale teraz to już chyba słabo istotne.

Macham

Nie to od zimna grzyba tam nie ma listki zieloniutkiepewnie, że mało istotne, wszystko i tak opryskam ja mam nadzieję jeszcze na cieplejsze dninasi co innego pokazują norwedzy też co innego pozdrówka
monteverde 21:27, 19 lis 2014

eda napisał(a)
Wszyscy mamy ten sam ból wiosno przyjdź Ale biedna nie może idzie spać o łapką macham serdecznie

mamy pecha, że mieszkamy w takiej strefie klimatycznej ale z drugiej strony lubię te 3 pory roku u nas zimy nie znoszę pozdrówka Edytko