Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

22:41, 02 mar 2015
nie wiem w którym wątku się przywitać, obstawiam po wpisach że ten najbardziej aktualny
Moja Droga jesteś moją inspiracją na ogrodowisku, Ty i Twój warzywniak, pomidory które opryskujesz mlekiem (zapisałam to sobie w osobistym dekalogu), już dawno Cię podczytywałam
Pozdrawiam Cię!
monteverde 22:53, 04 mar 2015

Haniu tak wyszło chyba za bardzo wiosnę poczułam i oberwałamstara a głupia

Aniu u Was bardziej zawsze ciepło, no ale i ja się doczekam tylko dzisiaj od 4.00 rano myślałam, że mnie cosik trafi, bo śniegu napadało co nie miara ale teraz wieczorkiem już znikał tylko w nocy ma być -2 st

Aniu Wu tych kropeczek nie pamiętam

Kasyu ja też dużo się na O. nauczyłam

Marzenko ja też myślałam, że swoje załatwiłam sadząc jesienne róże ale nie pamiętam abym je sadziła w tamtych miejscacha każda teściowa to skarb

Reniu faktycznie wyglądają jak słoneczka
monteverde 22:57, 04 mar 2015

amyma napisał(a)
nie wiem w którym wątku się przywitać, obstawiam po wpisach że ten najbardziej aktualny
Moja Droga jesteś moją inspiracją na ogrodowisku, Ty i Twój warzywniak, pomidory które opryskujesz mlekiem (zapisałam to sobie w osobistym dekalogu), już dawno Cię podczytywałam
Pozdrawiam Cię!

Witam serdecznie fajnie, że wpadłaś, niestety juz nie mam ani folii ani takiej ilości gatunków pomidorów jakie miałam jeszcze 2 lata temu, ale jakaś donica zawsze sie znajdzie aby je w niej posadzić, bo bardzo lubię pomidory a te kupowane ni jak się maja do tych swoich, więc sadź i pojadaj, przetwarzaj na zimę, bo będziesz wiedziała co jesz zapraszam kiedy będziesz miała tylko ochotę mam przyjaciółkę, skrzypaczkę, która przy Kampinosie ma letnią posiadłość będę wpadała do Ciebie ale zawsze się odezwę
monteverde 23:06, 04 mar 2015

A taki widok był u mnie ok.8.00 rano, dobrze, że byłam sama w domu bo bym chyba kogoś ze złości pogryzła teraz oczywiście prawie już nic nie ma
Napia 23:08, 04 mar 2015

Aniu, u Ciebie w ogrodzie już prawdziwa wiosna. Ranniki, ciemierniki i przebiśniegi. U nas na razie wiosna przystopowała, na razie nie ma przymrozków, ale zapowiadają około połowy marca.
monteverde 00:13, 05 mar 2015

Agnieszko dzisiaj wróciła zima nie widziałaś zdjęcia?
viva 00:30, 05 mar 2015

Aniu, u mnie było tak samo. Po niedzieli ma być już cieplej i będzie można coś popracować a może i oczy pocieszyć
monteverde 00:39, 05 mar 2015

Mam nadzieję bo już nie mogę na ten śnieg patrzeć, dzisiaj miałam cały dzień biegania, to i zmarzłam i zmokłam od tego mokrego śniegu który jednak sporo jeszcze w dzień padał
Madzenka 06:55, 05 mar 2015

To ostanie wyskoki zimy, mam nadzieję
zawitka 07:00, 05 mar 2015

Aniu przegoniłaś szybko zimę ,to dobrze u nas popadało troszkę ale z deszczem i śladu nie było ;D jak zwykle pytanko czy już trzeba polać czosnkiem clematisy czy jeszcze ??????Pozdrawiam już napewno wiosennie