Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

monteverde 18:00, 25 gru 2013

Mala_Mi napisał(a)
Anuś.. świątecznie pozdrawiam.... złamałam sie i kurz nie kurz.. ale choinka musi być.. i ubieram Tzn już ubrałam.. tylko ostatnie korekty Za oknem wiosna, nawet lampki nie cieszą, wiec w domciu będzie świątecznie.. za okno nie patrzę, chociaż lubię ciepło, to kto to widział takie ciepło w Boże Narodzenie...

Aniu fajni, że masz choinkę w domu, tworzy nastrój to i kurz mniej widać Ja się cieszę z ciepełka, bo zimy nie lubię ale zaczęłam się martwić o rośliny, a najlepiej to już niech ten mróz nie przychodzi a co niech przyjdzie od razu wiosna
monteverde 18:02, 25 gru 2013

irena_milek napisał(a)
Aniu, nietypowo w te święta, chyba nie pamiętam tak ciepłego grudnia, oby już tak zostało miłego świętowania

Irenko fajnie by było, dzisiaj po obiedzie poszliśmy na spacer, który specjalnie przedłużyliśmy właśnie dzięki pogodzie, dla mnie może być już wiosna
Madzenka 18:03, 25 gru 2013

Aniu co robić z roślinami, które myślą że mamy Wielkanoc?
Biuziam Świątecznie
monteverde 18:09, 25 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)
Aniu co robić z roślinami, które myślą że mamy Wielkanoc?
Biuziam Świątecznie

Marzenko te niskie można pookrywać na mróz stroiszem ale te wyższe???????? sama się zaczęłam niepokoić u mnie wiosna Dzisiaj na spacerze widziałam pędy groszku pachnącego wcale nie zmarznięte, piękne zieloniutkie
Madzenka 18:35, 25 gru 2013

monteverde napisał(a)

Marzenko te niskie można pookrywać na mróz stroiszem ale te wyższe???????? sama się zaczęłam niepokoić u mnie wiosna Dzisiaj na spacerze widziałam pędy groszku pachnącego wcale nie zmarznięte, piękne zieloniutkie

Stroisz etrzymam w pogotowiu... Na razie do 10 stycznia zimy nie widać.... Może zgodnie z prognozami Amerykanów zimy nie będzie?
monteverde 18:42, 25 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)

Stroisz etrzymam w pogotowiu... Na razie do 10 stycznia zimy nie widać.... Może zgodnie z prognozami Amerykanów zimy nie będzie?

Nasi trąbią, że w pierwszy weekend Nowego roku ma przymrozić ale wolę opcję Amerykanów
Bogdzia 19:25, 25 gru 2013

Ja też wolę amerykańskie wróżby pogodowe. Dla mnie może tak pozostac a od lutego wiosna.Pozdrówka Aniu.
Margarete 22:38, 25 gru 2013

Aniu pozdrawiam cie świątecznie, brakło mi czasu aby przed Wigilia do ciebie zawitac z zyczeniami ale dzis nie mniej serdecznie pzdrawiam cię i zyczę udanych, pogodnych świat oraz spełnienie wszystkich marzeń i zdrowia w Nowym Roku!
monteverde 00:09, 26 gru 2013

Bogdzia napisał(a)
Ja też wolę amerykańskie wróżby pogodowe. Dla mnie może tak pozostac a od lutego wiosna.Pozdrówka Aniu.

Super by było, pozdrówka Bogdziu
monteverde 00:10, 26 gru 2013

Margarete napisał(a)
Aniu pozdrawiam cie świątecznie, brakło mi czasu aby przed Wigilia do ciebie zawitac z zyczeniami ale dzis nie mniej serdecznie pzdrawiam cię i zyczę udanych, pogodnych świat oraz spełnienie wszystkich marzeń i zdrowia w Nowym Roku!

Wzajemnie Małgosiu i miłego świętowania pozdrawiam