Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

monteverde 21:57, 18 gru 2013

ZbigniewG napisał(a)

poniekąd aczkolwiek niezupełnie

U mnie pojedynczymi kwiatkami bodneńska
monteverde 21:58, 18 gru 2013

EPODLAS napisał(a)
A u Ani jak przystało na kwiatowy ogródek, zawsze pełno kwiatów. Horti wszystkie piękne, też nareszcie mam je w swoim ogrodzie. Na razie trzy sztuki. Może będzie ich więcej>

Warto Bożenko bo dużo uroku mają
monteverde 21:59, 18 gru 2013

Dzidka napisał(a)

Aniu, chyba Łucja - badara ma ją w ogrodzie.

Dzidko lecę do nie na spytki pozdrawiam
monteverde 22:02, 18 gru 2013

Dzisiaj przyszedł karmnik kolejny dla ptaszków zaczepiłam na balkonie
nie mogłam czekać na ptaki, bo musiałam lecieć do szpitala a jak wróciłam, to było ciemno, jutro rano postaram się przyczaić i zrobić fotki
Mala_Mi 08:06, 19 gru 2013

Anuś, mam nadzieję, że ten szpital to nic poważnego I święta miną w zdrowej atmosferze rodzinnej.. Ja jak słyszę w tym roku szpital, to ciarki mnie przechodzą..

Karmniczek śliczny, też nad nim myślałam... ale był okazja kupić inne to kupiłam.

Parocję perską mam, posadzona w marcu 2011 roku, czyli 2 zimy ma za sobą... nie zabezpieczałam jej ani razu... rośnie bardzo wolno, nie kwitł jeszcze. Jesienią ma ładne liście, które długo sie trzymają..
O tej porze to dobrze byłoby ją trochę okryć.

Wrzuciłam foty u siebie
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2438-ogrodnik-mimo-woli-cd?page=1827#post_5
Klamber 14:21, 19 gru 2013

Witaj Aniu pierwszy raz odwiedzam Twój stary nowy ogród teraz mogę zajrzeć na forum w autobusie ale i w nim za dużo czasu nie mam Gdyż częst się przesiadam. Komunikacja jest tu świetna, chociaż jadę daleko w godzinę się wyrabiam. W autobusach ciepło a śniegu 15 cm. Teraz jeżdżę do Mississaugi 20 km, pracuję w stolarni. Życzę Ci wszystkiego dobrego w te świąteczne dni. Tu na autobusowych wyświetlaczach pali się Wesołych Świąt i jaa też tego życzę.
monteverde 19:52, 19 gru 2013

Klamber napisał(a)
Witaj Aniu pierwszy raz odwiedzam Twój stary nowy ogród teraz mogę zajrzeć na forum w autobusie ale i w nim za dużo czasu nie mam Gdyż częst się przesiadam. Komunikacja jest tu świetna, chociaż jadę daleko w godzinę się wyrabiam. W autobusach ciepło a śniegu 15 cm. Teraz jeżdżę do Mississaugi 20 km, pracuję w stolarni. Życzę Ci wszystkiego dobrego w te świąteczne dni. Tu na autobusowych wyświetlaczach pali się Wesołych Świąt i jaa też tego życzę.

Dziękuję Robert za życzenia, Tobie też życzę Spokojnych i bogatych w prezenty świąt
monteverde 19:54, 19 gru 2013

Dzisiaj na szybciutko zdjęcia sikorki na nowym karmniku
bociek 21:52, 19 gru 2013

Aneczko, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia zycze. Fajny karmniczek i juz ma swoich gosci Super

Pozdrawiam cieplutko
dajana 22:40, 19 gru 2013

Dziękuję Aniu i ja ci życzę wszystkiego dobrego Fajny ten karmik ja swoje robię sama z butelek po mleku ale ten jest dużo lepszy .W tym roku odjechałam daleko od swej działki z karmieniem ptaszków ale mam 7 kotów i boję się że wystawiłabym im te biedactwa na pożarcie .Zdjęć pewnie będzie mało bo nie widzę karmika z okna tak jak w ubiegłym roku ,szkoda bo lubię obserwować ptaszki ale żywe a przy tylu kotach to byłaby rzeż .Miłego wieczoru i spokojnej nocy zyczę.