Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

monteverde 09:15, 29 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)
Jakiego masz buka?

Miał byc kolumnowy ale nie wiem czy taki będzie rośnie u mnie już 3 rok, był malutki przebarwia się jesienią tak
i utrzymują się przez zimę na drzewie
monteverde 09:23, 29 kwi 2014

jotka napisał(a)
Aniu, pokaż koniecznie G w pelnym rozkwicie, bo on ma niesamowity kolor. Napatrzeć się na niego nie mogę
A Twój klon Artropureum ma jakiś mało charakterystyczny kolor jak na tą odmianę ???

Jolu to istna 'żarówa" jak kwitnie oczywiście pokażę
monteverde 09:25, 29 kwi 2014

Dzisiejsza kartka
Kondzio 09:25, 29 kwi 2014

Piękności pokazujesz Aniu macham wtorkowo
monteverde 09:28, 29 kwi 2014

Monic napisał(a)
Śliczne masz tulipanki . Zaciekawił mnie też buk - jaka to odmiana?

Nie wiem
monteverde 09:29, 29 kwi 2014

Kondzio napisał(a)
Piękności pokazujesz Aniu macham wtorkowo

Dziękuję Kondziu i odmachuję
agatanowa 09:54, 29 kwi 2014

Aniu, dzięuję za poradę w sprawie jasminowca. To sadzonka z ogródkroton. "Piękna i dorodna"
Wczoraj, jak obejrzałam rosliny, które przesłali, to miałam cały dzień zmarnowany, płąkac mi się chciało. Budleja skrętolistna, która miała być ladnym krzakiem 80-100 cm, ma ok. 35 cm i patyczki ledwie widać (trzy). Jasminowiec jak widać, bez czarny połamany, byliny powtykane w zimię neiukorzenione...ech, szkoda, ze wszystkiego nie zamawiałam u Magdy, cześć z tych sadoznek na pewno miała. Teraz próbuje reklamować, ale nawet telefonu nie odbierają. Najlepsze, ze w piatek mnie oszukali, bo anulowałam to zamówienie z racji zbyt długiego czekanai na realizację, a oni zadzwonili i powiedzieli, że wysłali... To ja głupia anulowałam anulowanie. Ech

Fajny masz ten swój elastyczny ogródek, fajnie Wam się razem symbiozuje

Miłego dnia, Anka
monteverde 10:06, 29 kwi 2014

agatanowa napisał(a)
Aniu, dzięuję za poradę w sprawie jasminowca. To sadzonka z ogródkroton. "Piękna i dorodna"
Wczoraj, jak obejrzałam rosliny, które przesłali, to miałam cały dzień zmarnowany, płąkac mi się chciało. Budleja skrętolistna, która miała być ladnym krzakiem 80-100 cm, ma ok. 35 cm i patyczki ledwie widać (trzy). Jasminowiec jak widać, bez czarny połamany, byliny powtykane w zimię neiukorzenione...ech, szkoda, ze wszystkiego nie zamawiałam u Magdy, cześć z tych sadoznek na pewno miała. Teraz próbuje reklamować, ale nawet telefonu nie odbierają. Najlepsze, ze w piatek mnie oszukali, bo anulowałam to zamówienie z racji zbyt długiego czekanai na realizację, a oni zadzwonili i powiedzieli, że wysłali... To ja głupia anulowałam anulowanie. Ech

Fajny masz ten swój elastyczny ogródek, fajnie Wam się razem symbiozuje

Miłego dnia, Anka

Nie odpuszczaj im, a w ogóle ja bym odesłała im to wszystko i czekała na porządne rośliny, a na drugi raz pytaj czy warto w takim a takim sklepie zamawiać
agatanowa 10:17, 29 kwi 2014

monteverde napisał(a)

Nie odpuszczaj im, a w ogóle ja bym odesłała im to wszystko i czekała na porządne rośliny, a na drugi raz pytaj czy warto w takim a takim sklepie zamawiać

Aniu, pytałam Ciebie: https://www.ogrodowisko.pl/watek/3583-kwiatowy-ogrodek-monteverde?page=447#post_3

Ale powinanm była bardziej powęszyć, bo to przecież raz jest tak, a raz siak. Mi się niestety siak trafiło
Odesłanie mnie zaboli finansowo, dużo tego, muszę się zastanowić, jak zrobić to najtaniej. Mąż radzi tak, jak Ty
monteverde 10:19, 29 kwi 2014

agatanowa napisał(a)

Aniu, pytałam Ciebie https://www.ogrodowisko.pl/watek/3583-kwiatowy-ogrodek-monteverde?page=447#post_3

Ale powinanm była bardziej powęszyć, bo to przecież raz jest tak, a raz siak. Mi się niestety siak trafiło

Bo ja miałam farta i dostałam ładne, ja myślę, że to wina pracowników, kontaktuj się z właścicielami