Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

monteverde 00:46, 07 sie 2014

Kasya napisał(a)

po ziemi...to dobry pomysl

przekaze znajomemu o dyni

oki
monteverde 00:49, 07 sie 2014

Na dobranoc dla Basi moja gaura z rajskiego

agatanowa 00:50, 07 sie 2014

o rany, cudna taka chmura!
agatanowa 00:51, 07 sie 2014

monteverde napisał(a)

nie mam czasu może kiedyś

może zimami powoli...
Kasik 06:49, 07 sie 2014

Aniu u ciebie to tak, jak Agata pisze- skarbnica wiedzy. Piszesz, że szałwię przesadzasz? - ja moją też muszę wyeksmitować z lawend, bo już nic do niej nie dochodzi - lawenda ją zdominowała.

Pozdrawiam z rana.
mira 08:19, 07 sie 2014

monteverde napisał(a)

Dobra jesteś ja robiłam porządek w różach przesadziłam szałwię i dzwonk a Torpedo w jedna plamę, kilka posadziłam i dalej się rozglądam co wywalić co przesadzić co dosadzić, ciekawa jestem suniDo następnego

hehehe od słowa dalej robię to samo już pewnie miesiąc, postanowiłam odpuścić ogród na te upały i nawałnice deszczu ale od 1 września wkraczam już roboczo do ogrodu

Ania widziałam Twoją relację z wypadu po ogrodach - piękne miejsca i ludzi widziałaś i fajnie, że to pokazałaś. Chyba gdzieś mi się zawieruszyły Bolestraszyce albo mało zdjęć było - to stale nie zdobyte miejsce ale w planach u mnie w pierwszej dziesiątce

pozdrawiam
monteverde 11:34, 07 sie 2014

mira napisał(a)

hehehe od słowa dalej robię to samo już pewnie miesiąc, postanowiłam odpuścić ogród na te upały i nawałnice deszczu ale od 1 września wkraczam już roboczo do ogrodu

Ania widziałam Twoją relację z wypadu po ogrodach - piękne miejsca i ludzi widziałaś i fajnie, że to pokazałaś. Chyba gdzieś mi się zawieruszyły Bolestraszyce albo mało zdjęć było - to stale nie zdobyte miejsce ale w planach u mnie w pierwszej dziesiątce

pozdrawiam

Mira bardzo się cieszę, ze udało mi się wypaść z domu na te kulka dni a z Bolestraszyc może i malo zdjęć, bo opychaliśmy się owocami akinidii,nawet nie zrobiłam zdjęć owoców a potem już się ściemniało musieliśmy dojść do lotosów i tak poleciało
monteverde 11:35, 07 sie 2014

Kasik napisał(a)
Aniu u ciebie to tak, jak Agata pisze- skarbnica wiedzy. Piszesz, że szałwię przesadzasz? - ja moją też muszę wyeksmitować z lawend, bo już nic do niej nie dochodzi - lawenda ją zdominowała.

Pozdrawiam z rana.

przesadziłam szałwię juristici w jedną plamę żeby było ładniejbez przesady z tą skarbnicąpozdrówka
bociek 11:36, 07 sie 2014

Aneczko, czy masz moze w swoim ogrodzie biale dalie pomponowe (chyba nie palnelam glupoty). Czy to sa klopotliwe rosliny? Moglabys sie podzielic swoja wiedza i doswiadczeniem? Mam chrapke na snowflake
monteverde 11:37, 07 sie 2014

agatanowa napisał(a)
o rany, cudna taka chmura!

mnie też się podobała rosły tam jeszcze niebieskie przegorzany dalie Bishop of Landauff i ostróżki