POMOCY!
Utknęłam i nie wiem co dalej a i czy w ogóle idę w dobrym kierunku
Może zacznę od tego że chciałabym mieć ogród w stylu angielskim a idę chyba w inną stronę, w ubiegłym roku posadziłam tuje kórnik i teraz wiem że mi nie pasują, w tym roku już z rozwagą na żywopłot dałam min świerki serbskie i te są bliższe otoczeniu w jakim mieszkam, cisy oraz choiny. Posadziłam też kilka krzaczków róż i w tym roku na przedpłociu przed cisami kilka białych Alchymist z innymi mniejszymi kwitnącymi na biało bylinami, przed różami jest kocimiętka i przewrotnik
następny szpaler to Anabelle 5szt i tu kończą się moje pomysły bo idąc tak dalej bez ładu i składu mogę tylko biedy narobić. Wkopałam 1 Danicę a 3 mniejsze czekają na pomysł, ustawiłam też przed żurawki Delta Dawn a pomiędzy liliowiec Stella de oro (oczywiście jeśli będę sadzić dokupię jeszcze 8 żurawek i 3 liliowce ale nie wiem czy o to mi chodzi czy nie jest zbyt pod linijkę, zbyt symetrycznie. Nie wiem jak pociągnąć dalej rabatę tak aby można ją było w miarę finansów dalej zagospodarować. Na pewno chciałabym mieć jeszcze dużo róż i różnych bylin. Mój plan na ten rok to zrobić podstawy i tzw tło
i tak patrząc teraz na te zdjęcia zastanawiam się czy bukszpanów nie pociągnąć za Anabellki do samych żurawek, czy może szukać czegoś innego przed hortki tylko czy nie będzie za dużego misz maszu