Mala_Mi
11:56, 23 wrz 2014

Myślę, że od osi świerków i 3 metry to może być mało. Serby możesz przycinać, ale sosnę już nie bardzo. Iglaki na styku robią sie łyse. Sosna czarna wygląda ładnie wyeksponowana. I sosny nie nadają sie do przesadzania ze względu właśnie na system korzeniowy palowy. Trzeba dobrze zastanowić sie gdzie ma rosnąć.
Zajrzyj do Kasi.. ona ma sosny w trawniku i zrobiła pod nimi rabaty.. wygląda pięknie, a robiła dopiero jesienią, w zeszłym roku.
Jak mogę Ci w czymś pomóc to pytaj, ale musisz u mnie dać znać, że mam zajrzeć do Ciebie, bo ja już nie wyrabiam na forum..
Zajrzyj do Kasi.. ona ma sosny w trawniku i zrobiła pod nimi rabaty.. wygląda pięknie, a robiła dopiero jesienią, w zeszłym roku.
Jak mogę Ci w czymś pomóc to pytaj, ale musisz u mnie dać znać, że mam zajrzeć do Ciebie, bo ja już nie wyrabiam na forum..