Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 11:26, 10 sty 2016

eee_taam napisał(a)
ooo trochę mrozu i już odświeżanie pokoi nie możesz usiedzieć na tyłku

PS. firanki ostatnio kupiłam do sypialni z marszczonej krepiny czy jak tam zwał na głębokiej wyprzedaży w Agata-meble ...po 20zł/szt....na dziale z klamotami czasem coś idzie tam trafić...a byłam tam raptem całe 2x

Nie nie moge, taki typ
A taka pogoda jest idealnie prowokująca by z ogrodu przenieść się do domu
O jakie fajne ceny w Agatameble, tam wcale nie jest tanio ale jak pięknie... Ale powiem Ci że moje firanki też w efekcie kosztowały 20 zł za szt Wiec stwierdziłam że jeszcze zasłonki i kocyk dokupię
A firanki jakieś nowocześniejsze kupiłam - wyglądają jak sieć pajęcza

A teraz odwilż a ja po komisach narciarskich latam bo w sobote dzieci z moją mamą na narty jadą
kasiek 11:28, 10 sty 2016

Katkak napisał(a)
Kasiulka kilka fotek na pamiątkę .Było ekstra, czekamy na rewizytę

Kasiulka Was zawsze wspaniale goscić, jesteście taką spokojną uśmiechniętą i życzliwa parą a Mała jest bombowa Buziak też dla Fifiego, Daria już się pyta o niego i nawet juz jakąś dekorację Wam zrobiła
kasiek 11:31, 10 sty 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Tak czułam , że jak Katka do domku dojedzie to foteczki da i się nie zawiodłam Moje chłopaki też teraz na etapie łuków Michał mi tu mówi , że jak przyjedziecie wiosną to sobie urządzą zawody łucznicze

Fotek nie było co robic ogrodowi bo szary i smutny, sąsiadów teraz widac, słowem nic ciekawego... Ale honor ratowała Arwenka

Nawet nie wiesz jak Oliwi zaświeciły sie oczy na temat łuków z chłopakami, u mnie nie ma warunków do strzelania bo jest za ciasno, ale u Ciebie... To na wiosne widzimy sie min, 2x - jak przyjedziesz do mnie i na odwrót
renatamama3 11:44, 10 sty 2016

Mój ,M nawet już nie pyta po co Ci to ,bo wie ,że mu powiem potrzebne ,jakby nie to bym nie kupowała .Co chcesz kupić ze sprzętu ? ja właśnie czekam na zamówione narty i kije dla córy na allegro ,młodszemu wypożyczam w wypożyczalni jeszcze ,bo szybko rośnie i chyba bym zbankrutowała ,w tamtym roku miał buty nr 39 a w tym 42,5 .
Pozdrawiam
kasiek 13:29, 10 sty 2016

renatamama3 napisał(a)
Mój ,M nawet już nie pyta po co Ci to ,bo wie ,że mu powiem potrzebne ,jakby nie to bym nie kupowała .Co chcesz kupić ze sprzętu ? ja właśnie czekam na zamówione narty i kije dla córy na allegro ,młodszemu wypożyczam w wypożyczalni jeszcze ,bo szybko rośnie i chyba bym zbankrutowała ,w tamtym roku miał buty nr 39 a w tym 42,5 .
Pozdrawiam

Ja po zakupach butów dla małej, reszta jest ok, Oliwce juz noga tak nie urosła.
Ja kupuję w moim ulubionym komisie co roku - oddaje stare,u nich kupione, dokładam 50 zł i mam kolejne buty Dzieki temu nie bankrutuje. Z nartami robię to samo.
Pozdrawiam również
kasiek 13:33, 10 sty 2016

Odwilż idzie, pogoda barowa, ale po słowach Justyny stwierdziłam że ogrodu i tak nie odpuszczę
No to dziś odkryłam że wystarczyło troche na plusie i juz przyroda zaczęła wariować..
ryby się pobudziły

Oczarowi pękł pierwszy kwiatek a kolejne juz w pełnej gotowości
kasiek 13:36, 10 sty 2016

Potem poleciałam ustawiać dekoracje od Katki ...
Zaczęłam od ważek, ale wbić sie w ziemię nie dało, więc delikatnie stoją...oczywiście nad wodą Na wiosnę wbije je na drut i wsadzę w ziemie

kasiek 13:41, 10 sty 2016

Potem ustawiłam sowę u dzieci w domku bo Darusi strasznie sie spodobała I teraz jest sowi domek

Kicia dostała miejscówkę na ławce...

Dokupiłam też drugi dzwonek jaki wcześniej dostałam od Katki
kasiek 13:43, 10 sty 2016

Potem wymysliłam dekorację ze świeczniczaki na altance babcinej (są pod daszkiem i je nie moczy deszcz). Na wiosnę biore sie za jej przemalowanie tylko mam narazie zagwozdkę na jaki kolor... Ecru? Beż?
kasiek 13:48, 10 sty 2016

Następnie przyszedł czas na ptasi mini domek - ten powędrował do lasku

Dziekuje Ci Kasieńko raz jeszcze