Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

21:23, 06 sty 2016
kasiek napisał(a)

Nie i chyba patrzac na ciemierniki to dzięki Bogu...
Ale jest cały zapaczkowany, bedzie miał piekne kwitnienie w tym roku - zawsze zaczyna w lutym

właśnie szukałam na fotkach ciemierników ...ciekawe co pokażą w lutym marcu
sylwia_slomc... 21:36, 06 sty 2016

Kasia ogród w zimie super się prezentuje Co do zasłon to jak meble będą w "śmietanie" to na łóżko daj narzutę w kolorze zasłon i będzie grało.....mocny akcent kolorystyczny w jasnym wnętrzu powtórzony będzie fajnie wyglądał
Ewa777 16:44, 07 sty 2016

Moje ciemierniki też zmarzły bardzo. Myślisz, że będą żyły?
Wpadłam do Ciebie obejrzeć sypialnię po remoncie - super Wam wyszła A kiedy meble?
kasiek 18:07, 07 sty 2016

Katkak napisał(a)
Kurczę, w porównaniu do Dębicy to w Krakowie śniegu sporo. Fajnie zgrały się te zasłonki z tapetą. Poza tym są takie zwiewne i delikatne . Wczoraj udało mi się wyhaczyć lampę do zawieszenia za niecałe 100zł . Teraz szukam białego karnisza bo nie chce mi się przemalowywać .

No nie wiem, mnie denerwują, pójdę znowu na łowy i jak znajdę coś fajniejszego to dostanę wylotke, całe szczęście że kupiłam je w śmiesznej cenie bo nie mam dzięki temu doła. W domu jak i w ogrodzie - kompozycje nie zawsze wychodzą
kasiek 18:08, 07 sty 2016

eee_taam napisał(a)

właśnie szukałam na fotkach ciemierników ...ciekawe co pokażą w lutym marcu

Oj biedne zdechniete... w sb zrobie im fote, żal było wczoraj na nie patrzyć...
W marcu może różowy mi zakwitnie
kasiek 18:09, 07 sty 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasia ogród w zimie super się prezentuje Co do zasłon to jak meble będą w "śmietanie" to na łóżko daj narzutę w kolorze zasłon i będzie grało.....mocny akcent kolorystyczny w jasnym wnętrzu powtórzony będzie fajnie wyglądał

Dzieki za rade, fakt o takim zestawieniu tez myślałam, zobaczę jak kupię ecru firanki... Nie takie to łatwe jak myslałam
kasiek 18:11, 07 sty 2016

Ewa777 napisał(a)
Moje ciemierniki też zmarzły bardzo. Myślisz, że będą żyły?
Wpadłam do Ciebie obejrzeć sypialnię po remoncie - super Wam wyszła A kiedy meble?

Nie wiem Ewciu, jutro sprawdzimy czy bez mrozu sie podniosły. Mam nadzieję jednak - to takie śliczne kwiaty...

A co do mebelków to mogę zamawiać pod koniec miesiąca, bo żeby było śmieszniej rozbiłam auto i teraz mam wydatki zatrzymane aż do naprawy (czyli do wyjasnienia czy ubezpieczenie wszystko pokryje). Ale za 2-3 tyg, jak bedzie dobrze to ruszam z kopyta
Katkak 18:25, 07 sty 2016

kasiek napisał(a)

Nie wiem Ewciu, jutro sprawdzimy czy bez mrozu sie podniosły. Mam nadzieję jednak - to takie śliczne kwiaty...

A co do mebelków to mogę zamawiać pod koniec miesiąca, bo żeby było śmieszniej rozbiłam auto i teraz mam wydatki zatrzymane aż do naprawy (czyli do wyjasnienia czy ubezpieczenie wszystko pokryje). Ale za 2-3 tyg, jak bedzie dobrze to ruszam z kopyta

Kasia, ale Tobie nic się mam nadzieję nie stało, co?
kasiek 21:08, 07 sty 2016

Katkak napisał(a)

Kasia, ale Tobie nic się mam nadzieję nie stało, co?

Mnie nic Kasiulka, gorzej z autkiem , opowiem Ci w sobotę . Dozobaczyska
Mala_Mi 10:20, 08 sty 2016

Nadrabiam trochę bo dawno mnie tu nie było.... w nowym roku nie byłam na pewno
Idę zaraz poprawić przerębel, bo rybkom chodzi napowietrzanie, ale ptakom potrzeba dostępu do wody. Cierpią bo śniegu u nas nie ma, a woda zamarznięta.