Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój nowy stary ogród

Mój nowy stary ogród

dorciabe 16:18, 11 lis 2014

BusyBee napisał(a)
Dorciu , śliczna ta Twoja sałata inne rośliny już poczuły jesień, a ona nic sobie z tego nie robi

Świetnie też trawki wyglądają...

Pozdrawiam jesiennie

Kasia sałata jest niezawodna a jak Twoja sie ma?
Trawy, te większe muszę powiązać, ale sznurka brak, a czerwona wstążka chiba za świąteczna
powycinałam dzisiaj jeżówki i poczyściłam z suchych kwiatów róże
wyciągnęłam z donic vertigo, był jeden wielki korzeń, a ja myślałam,że ziemię jeszcze wykorzystam nic z tego....

Tośka macha łapką
dorciabe 16:20, 11 lis 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Zielony sałatowy normalnie nie z tej bajki hihihi
A preriową ukrywasz?

Sałatę polecam kolor taki wiosenny, że jak sztuczna wygląda

preriową postaram się jutro pstryknąćnic a nic nie ukrywa siem
dorciabe 16:27, 11 lis 2014

zawitka napisał(a)
Dorotka ja kupiłam to wszystko przez Tesię a terza będę latać do nich i patrzeć czy zyją ha ha ale to tez zajęcie Pozdrawiam i pospaceruję u Ciebie

Halinko ja bym chciała kiścienie Zeblid gdzieś trafić gdzieś bym upchnęła możenigdy nie zwracałam uwagi na kiścienie,nawet nie wiedziałam że tak się to nazywa u Madżenki pod trzmielinkami rosą i zauroczyły mnie

Polecę do Ciebie zobaczyć coś nawywijała w ogrodzie

Gocha 18:37, 11 lis 2014

Dorotko Tośka jest przeurocza, moim chłopakom bardzo się podoba. ja niestety lubię koty tylko na zdjęciach albo z daleka- niestety mam uczulenie, Dorotko a co robić będziesz z carexami na zimę oczywiście jak ona w ogóle będzie. u mnie już szafirki i czosnki wychodzą. i dzisiaj ucięłam bukiet bazi do wazonu. nie było jeszcze zimy a już zwiastuny wiosny w ogrodzie. Buziaki Dorotko.
dorciabe 19:46, 11 lis 2014

Gocha napisał(a)
Dorotko Tośka jest przeurocza, moim chłopakom bardzo się podoba. ja niestety lubię koty tylko na zdjęciach albo z daleka- niestety mam uczulenie, Dorotko a co robić będziesz z carexami na zimę oczywiście jak ona w ogóle będzie. u mnie już szafirki i czosnki wychodzą. i dzisiaj ucięłam bukiet bazi do wazonu. nie było jeszcze zimy a już zwiastuny wiosny w ogrodzie. Buziaki Dorotko.

Gosia będę wiązała miskanty i rozplenice.W ubiegłym roku były malutkie i dostały czerwone wstążki w grudniu. Teraz miskanty są większe i chyba najpierw sznurkiem je zwiążę, a wstążeczki czerwone bliżej świąt dodam
z carexami nic nie robiłam, dopiero na wiosnę ucinałam i tyle
szafirki chyba tak mają że listki pokazują na jesieni,u mnie też
ale pogoda piękna jestróże rozwijają pączki tylko umbry mi przymroziło i wszystkie listki opadły, a tak czekałam na jesienne kolory....
A kotów szkoda że nie możesz, taki los....Tośka ma 3 miesiące, wesoło mamy,bo wariatka z niej okropna
BusyBee 20:46, 12 lis 2014

dorciabe napisał(a)

Kasia sałata jest niezawodna a jak Twoja sie ma?
Trawy, te większe muszę powiązać, ale sznurka brak, a czerwona wstążka chiba za świąteczna
powycinałam dzisiaj jeżówki i poczyściłam z suchych kwiatów róże
wyciągnęłam z donic vertigo, był jeden wielki korzeń, a ja myślałam,że ziemię jeszcze wykorzystam nic z tego....

Tośka macha łapką

Moja sałata ma się ok ...jak na świeżą sałatę przystało
Też macham Tosi...i przy okazji Tobie

... a wstążeczki czerwone??? czemu nie...??? im szybciej będą święta, tym szybciej wiosna
Ewkakonewka 09:35, 13 lis 2014

Preriowej niet, to pomacham Ci chociaż nie
Przeniosłaś bukszpan do reanimacji? Będę podglądać trawy powiązane. Tak się zastanawiam nad kokardkami u mnie... bo jak sypnie to ledwo wiadomo w którą stronę patrzeć, gdzie te trawy rosły hihihi
dorciabe 11:27, 13 lis 2014

BusyBee napisał(a)

Moja sałata ma się ok ...jak na świeżą sałatę przystało
Też macham Tosi...i przy okazji Tobie

... a wstążeczki czerwone??? czemu nie...??? im szybciej będą święta, tym szybciej wiosna

Wstążki czerwone ubiegłoroczne za wąskie będą, bo miskantom przybyło w pasie trzeba nowych pare metrów zakupić no ale siem cieszem że zgrubły trawy
dorciabe 11:54, 13 lis 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Preriowej niet, to pomacham Ci chociaż nie
Przeniosłaś bukszpan do reanimacji? Będę podglądać trawy powiązane. Tak się zastanawiam nad kokardkami u mnie... bo jak sypnie to ledwo wiadomo w którą stronę patrzeć, gdzie te trawy rosły hihihi

Ewcia bukszpan został bo nie mam nic w zamian, do wiosny pewnie posiedzi, a potem zobaczy się
Wstążeczki fajnie wyglądają i wiadomo w ktorą stronę patrzeć, szlak wyznaczają
Zrobiłam pare fotek

dorciabe 11:58, 13 lis 2014