Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój nowy stary ogród

Mój nowy stary ogród

dorciabe 15:53, 20 mar 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Super było nieeeee a zwróciłaś uwagę na cienie, zupełnie inne były niż zwykle

Niesamowite wrażeniano pacz na cienie nie zwróciłam uwagi, ale kolor świata był niezwykły
Ewkakonewka 20:44, 21 mar 2015

Buksy mi takiego kopa dzisiaj dały do działania, a tu niedziela jutroooo W poniedziałek to mi się chyba łopatka stopi Zresztą co tam buksy, sama myśl, że jadę je kupić Leczyć się już?
dorciabe 00:32, 22 mar 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Buksy mi takiego kopa dzisiaj dały do działania, a tu niedziela jutroooo W poniedziałek to mi się chyba łopatka stopi Zresztą co tam buksy, sama myśl, że jadę je kupić Leczyć się już?

Ewcia za późno na leczenie buksiki jak marzenie, a ilości zakupione powalają.... Co tam moje 5 sztuk
Betka 06:41, 24 mar 2015

Witaj Dorotko dzisiaj poranek rewizyjny masz !!!Patrzę i szukam tych kulek ?!
Ale dziewczyny poszalałyście ....masaaaaa!!!!!
Pozdrawiam z rana
dorciabe 08:20, 24 mar 2015

Betka napisał(a)
Witaj Dorotko dzisiaj poranek rewizyjny masz !!!Patrzę i szukam tych kulek ?!
Ale dziewczyny poszalałyście ....masaaaaa!!!!!
Pozdrawiam z rana

Beatko kulki posadzone, przy okazji milorzab zmienił miejsce zamieszkania i poszedł na preriowa a fotki zrobię
Betka 09:05, 24 mar 2015

To ta wiosna zmiany zmiany !!! U mnie zmiany które chcę robić muszą być robione razem z M bo wymyśliłam sobie placyk wyłożony wszystkim co mam ( cięcie kosztów) i pewnie sama bym wszystko zrobiła sama tylko że placyk by miał góry i doliny hihihi
dorciabe 15:53, 25 mar 2015

Betka napisał(a)
To ta wiosna zmiany zmiany !!! U mnie zmiany które chcę robić muszą być robione razem z M bo wymyśliłam sobie placyk wyłożony wszystkim co mam ( cięcie kosztów) i pewnie sama bym wszystko zrobiła sama tylko że placyk by miał góry i doliny hihihi

Dobra pomoc nie jest zła i mniej się narobisz
dorciabe 16:05, 25 mar 2015

Kuleczki bukszpanowe posadzonew sumie 6 sztuk Dzięki Ewcia za uratowanie koncepcji
dorciabe 16:10, 25 mar 2015

I jeszcze krokusy
Ewkakonewka 20:29, 25 mar 2015

O nieee, a gdzie jest sałata???? Przynajmniej u Ciebie to widać kulki, u mnie zginęły w tłumie, posadziłam dzisiaj w locie resztę, ale jakoś mnie efekt nie zapowietrzył
Krokusy są tak piękne, że ich zazdraszczam i też sobie jesienią posadzę, jak mi przypomnisz co to ja chciałam hahahaha
A kosmos to w doniczkę i na dworze trzymać od razu czy w domu jeszcze?