Dorotko to ja mam chyba nie Pisardi tylko Nigrę a kwiatków mam dużo ale jeszcze dobrze się nie rozwinęły. Tośka jest cudna. Ja włąściwie nie lubię kotów może dlatego , że jestem uczulona ale ona do mnie przemawia.
Gosia moje drzewko małe jest jeszcze,ale liczyłam na więcej kwiatów. Dzisiaj 5 naliczyłam i to raczej tyle będzie tego kwiecia, pączków niet ciekawe jak w tym roku umbry zakwitną, bo w ubiegłym jednej chciało się bardziej
A Tośka....no my pogłupieliśmy ....tyle
Dorotko moje drzewka takie same małe, kupowałam je w tamtym roku w lecie miały po kilka gałązek ale maja nawet sporo kwiatów. To futerko Tośki jest cudne
Będę podziwiała jak Twoje zakwitnąA może za zimno jest i jeszcze kwiatuchy wylezą jak słońce przygrzejeczy raczej naiwna jestem?
Rozglądałam się ostatnio za hortensjami białymi do donic, ale tylko różowe i niebieskie były.
A Tośka na ogonie przynosi mi ogród do domu
Dorotko a ja kiedyś jak byłam na Zemborzyckiej ale w tym po Pnosie to widziałam właśnie białe hortensje ale nie bardzo miałam na nie kasę chociaż były po 20 zł. więc chyba nie tak drogo. A Tośkę naucz zamiatać ogród a nie przynosić go do domu.