Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój nowy stary ogród

Mój nowy stary ogród

dorciabe 13:21, 20 kwi 2015

kamasja napisał(a)
Widzę, że sezon pięknie rozpoczęty, pozdrawiam ciepło.

Sezon rozpoczęty, to prawda tulipany w pąkach, turzyce kwitną, Pissardi obsypala się kwieciem......w ilości trzech kwiatków wiosna
iwonaal 22:16, 20 kwi 2015

dorciabe 09:40, 21 kwi 2015

iwonaal napisał(a)

Iwona pozdrawiam ciepło
dorciabe 09:46, 21 kwi 2015

Tośka
dorciabe 10:18, 21 kwi 2015

A to moja Pissardi i kwiatów moc

I wszechobecna zieleń
Gocha 10:55, 21 kwi 2015

Dorotko to ja mam chyba nie Pisardi tylko Nigrę a kwiatków mam dużo ale jeszcze dobrze się nie rozwinęły. Tośka jest cudna. Ja włąściwie nie lubię kotów może dlatego , że jestem uczulona ale ona do mnie przemawia.
dorciabe 12:41, 21 kwi 2015

Gocha napisał(a)
Dorotko to ja mam chyba nie Pisardi tylko Nigrę a kwiatków mam dużo ale jeszcze dobrze się nie rozwinęły. Tośka jest cudna. Ja włąściwie nie lubię kotów może dlatego , że jestem uczulona ale ona do mnie przemawia.

Gosia moje drzewko małe jest jeszcze,ale liczyłam na więcej kwiatów. Dzisiaj 5 naliczyłam i to raczej tyle będzie tego kwiecia, pączków niet ciekawe jak w tym roku umbry zakwitną, bo w ubiegłym jednej chciało się bardziej
A Tośka....no my pogłupieliśmy ....tyle
Gocha 14:24, 21 kwi 2015

dorciabe napisał(a)

Gosia moje drzewko małe jest jeszcze,ale liczyłam na więcej kwiatów. Dzisiaj 5 naliczyłam i to raczej tyle będzie tego kwiecia, pączków niet ciekawe jak w tym roku umbry zakwitną, bo w ubiegłym jednej chciało się bardziej
A Tośka....no my pogłupieliśmy ....tyle

Dorotko moje drzewka takie same małe, kupowałam je w tamtym roku w lecie miały po kilka gałązek ale maja nawet sporo kwiatów. To futerko Tośki jest cudne
dorciabe 14:42, 21 kwi 2015

Gocha napisał(a)

Dorotko moje drzewka takie same małe, kupowałam je w tamtym roku w lecie miały po kilka gałązek ale maja nawet sporo kwiatów. To futerko Tośki jest cudne

Będę podziwiała jak Twoje zakwitnąA może za zimno jest i jeszcze kwiatuchy wylezą jak słońce przygrzejeczy raczej naiwna jestem?
Rozglądałam się ostatnio za hortensjami białymi do donic, ale tylko różowe i niebieskie były.
A Tośka na ogonie przynosi mi ogród do domu
Gocha 15:06, 21 kwi 2015

dorciabe napisał(a)

Będę podziwiała jak Twoje zakwitnąA może za zimno jest i jeszcze kwiatuchy wylezą jak słońce przygrzejeczy raczej naiwna jestem?
Rozglądałam się ostatnio za hortensjami białymi do donic, ale tylko różowe i niebieskie były.
A Tośka na ogonie przynosi mi ogród do domu

Dorotko a ja kiedyś jak byłam na Zemborzyckiej ale w tym po Pnosie to widziałam właśnie białe hortensje ale nie bardzo miałam na nie kasę chociaż były po 20 zł. więc chyba nie tak drogo. A Tośkę naucz zamiatać ogród a nie przynosić go do domu.