Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój nowy stary ogród

Mój nowy stary ogród

KasiaWB 08:57, 01 kwi 2015

Cześć Dorotko, ale ładnie u Ciebie szkoda, że taka pogoda jest, bo ja nic nie zrobiłam jeszcze w ogródku i chyba do maja nic się nie zmieni.
Pozdrawiam
dorciabe 09:05, 01 kwi 2015

KasiaWB napisał(a)
Cześć Dorotko, ale ładnie u Ciebie szkoda, że taka pogoda jest, bo ja nic nie zrobiłam jeszcze w ogródku i chyba do maja nic się nie zmieni.
Pozdrawiam

Kasia wieje okropnie. Na szczescie wiatr szkód nie narobił u mnie. Zimnica, ze nosa nie chce sie wystawic za drzwi może do maja pogoda sie poprawi a jeszcze w maju beda ogrodnicy i zimna Zoska....
dorciabe 09:11, 01 kwi 2015

zawitka napisał(a)
Wyslę Ci jeszcze tej od Joli bo nie wiem czy ją miałam jak Tobie wysyła łam diś jeszcze wyślę Adres mam

Halinko mialam od ciebie dwa woreczki z nasionkami, jeden malutki z czystmi nasinami i drugi duzy. Posialam oddzielnie i ani jedna ani druga nie rusza jeszcze
zawitka 09:39, 01 kwi 2015

Dorcia zaraz wrzucę list jest gotowy z nasionami Joli ha ha
zawitka 09:42, 01 kwi 2015

No to Ci wysłałam I od Joli bo to te czyściutkie .Ale wyczytałam pisała Gosia na Forum żeby jej nie przykrywać gadziny .Poleciałam do lodówki I wrzuciłam jeszcze na wierzch znowu I zobaczę to I Ty tak zrób jak te dojdą Twoje kocury zabawne I pytanie czym podlewasz trawy bo takie cudne ???
lojalna_ 09:56, 01 kwi 2015

U mnie tez strat nie ma ale nieprzyjemnie dudni .....wiosny nam trzeba slonka .....

Powodzenia z nasionkami
dorciabe 10:07, 01 kwi 2015

lojalna_ napisał(a)
U mnie tez strat nie ma ale nieprzyjemnie dudni .....wiosny nam trzeba slonka .....

Powodzenia z nasionkami

Ja nad podjazdem mam suche drzewo i zawsze boje sie o samochód. Na szczęście tylko kawalki kory i małe gałązki spadają trzeba bedzie usunąć je w koncu, bo strach w taki wiatr
Macham z wiatrem
dorciabe 10:11, 01 kwi 2015

zawitka napisał(a)
No to Ci wysłałam I od Joli bo to te czyściutkie .Ale wyczytałam pisała Gosia na Forum żeby jej nie przykrywać gadziny .Poleciałam do lodówki I wrzuciłam jeszcze na wierzch znowu I zobaczę to I Ty tak zrób jak te dojdą Twoje kocury zabawne I pytanie czym podlewasz trawy bo takie cudne ???

Halinko a chce ci sie wysyłać?
Trawy moje to tylko florovit dostaja, jak wszystko w ogrodzie zresztą
Buziaki
KasiaWB 18:20, 08 kwi 2015

Pokazuj wiosnę
Ewkakonewka 18:24, 08 kwi 2015

Tak pokazuj Bo ja jakieś odrętwienie mam może jak tak się napatrzę to mnie ruszy Macham poświątecznie