Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój nowy stary ogród

Mój nowy stary ogród

dorciabe 01:28, 03 maj 2015

Aneta1309 napisał(a)
Przyszłam się pogapić na tulipany i nie zawiodłam się, piękne są cała reszta też mój rodek też już startuje, a buksy muszą poczekać do czerwca lubię u nich te wiosenne przyrosty.

Anetko gapienie się na tulipany to moje ulubione zajęcie ostatnio, fajna robota
Zieloniutkie przyrosty uwielbiam na buksikach, na cisach, na iglakach najbardziej
Aneta1309 10:00, 03 maj 2015

Masz rację i nic a nic nie męczy
ewsyg 12:53, 03 maj 2015

Dorotko, piekna wiosna u Ciebie. Widzę, że tak jak ja lubisz tulipany. Masz ich bardzo dużo i same ładne odmiany.
Czekam na kolejne zdjęcia i pozdrawiam
BusyBee 13:04, 03 maj 2015

Piękne fotki tulipanów....na bogato u Ciebie
....tak na nie patrzę i zastanawiam się, czemu ja nie mam białych???...taką świeżość wprowadzają w ogrodzie...Pięknie jest...
nicol21 17:02, 03 maj 2015

Tulipki stanęły na wysokosci zadania i dumnie pierś wypięły na pochód majowy
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
marta_d 13:29, 04 maj 2015

dorciabe napisał(a)

Martuś kulki bukszpanowe już przycięte sadziłam, to nie moja robota pięknie się zazieleniają, czyli przyjęły się jeszcze sobie pociacham może w tym roku
Tulipany Exotic zachwycają i będzie ich więcej
Buziaki, buziaki

aaa to taki myk z buksami w zeszłym roku na moją jedną rabatkę zaryzykowałam i kupiłam w zwykłej kwiaciarni sporą kulę, skusiła mnie cena - 30 zł - za podobnej wielkości w szkółce zapłaciłabym co najmniej 2 razy tyle i miałam obawy czy czasem korzenie nie są za bardzo uciachane, ale ma już ładne równe przyrosty właśnie wśród nierównej wielkości kul chciałam posadzić te kremowe tulipany one są po prostu bajeczne
lojalna_ 13:34, 04 maj 2015

Raj zieleni i tulipków
dorciabe 19:44, 04 maj 2015

lojalna_ napisał(a)
Raj zieleni i tulipków

Jola nie wyobrażam sobie wiosny bez tulipanów, zwłaszcza białych i pomyśleć że mam je dopiero drugi sezon
dorciabe 19:52, 04 maj 2015

marta_d napisał(a)

aaa to taki myk z buksami w zeszłym roku na moją jedną rabatkę zaryzykowałam i kupiłam w zwykłej kwiaciarni sporą kulę, skusiła mnie cena - 30 zł - za podobnej wielkości w szkółce zapłaciłabym co najmniej 2 razy tyle i miałam obawy czy czasem korzenie nie są za bardzo uciachane, ale ma już ładne równe przyrosty właśnie wśród nierównej wielkości kul chciałam posadzić te kremowe tulipany one są po prostu bajeczne

Marta kremowe tulipany w kulach będą cudnie wyglądały Za rok będziemy u Ciebie podziwiać
dorciabe 19:57, 04 maj 2015

nicol21 napisał(a)
Tulipki stanęły na wysokosci zadania i dumnie pierś wypięły na pochód majowy

Ewelina widziałam u Ciebie łany tulipanówmoje pare sztuk do pięt im nie sięga
ale cieszą w każdej ilości
Macham