Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój nowy stary ogród

Mój nowy stary ogród

dorciabe 13:51, 01 maj 2014

Gocha napisał(a)
Dorotko super donice, gdzie kupione i po ile?

Gosia kupowałam na allegro,namiary masz na priv
Tess 07:08, 02 maj 2014

dorciabe napisał(a)
Uwaga tak wyglądają moje oszukane Angeliki, żółte dokładnie jak u Tess

Dokładnie Dużo ich masz? Ja110
Reklamowałam, ale wkurzonomnie, proponując jako rekompensatę zwrot kasy lub jesienią dostawę Angelique.
Jaka to rekompensata? Zwrot za coś, czego nie chciałam i nie zamawiałam.
dorciabe 15:09, 02 maj 2014

Tess napisał(a)

Dokładnie Dużo ich masz? Ja110
Reklamowałam, ale wkurzonomnie, proponując jako rekompensatę zwrot kasy lub jesienią dostawę Angelique.
Jaka to rekompensata? Zwrot za coś, czego nie chciałam i nie zamawiałam.

Kupiłam chyba 100. Właśnie złożyłam reklamację u "naszego" dostawcy
dorciabe 16:57, 02 maj 2014

Przesadziłam bukszpany z poczekalni, dostały do towarzystwa małego stożka. Stożek ma młode przyrosty na czubku, które się wykładają, jak fontanna Trochę mało kształtny, ale będę o niego dbała

BusyBee 21:59, 02 maj 2014

Witam Dorotko i pozdrawiam z Białej Podlaskiej

Dziś zaczynam oficjalnie przygodę z Ogrodowiskiem, chociaż znam tu wiele pięknych ogrodów od dawna.

Nie mieszkam w Lublinie, ale jeżdżę tam dość często, zazwyczaj do znajomych w Świdniku.
Na targi też się zaplątałam i przywiozłam trochę zdobyczy do mojego ogrodu, który jesy stary-nowy tak jak Twój

Ogród masz bardzo zadbany i dopieszczony. Widać, że wkładasz w niego dużo serca. Piękna wiosna cieszy oczy a Twoja ławeczka na żwirku- cudo po prostu!

Pozdrawiam
Kasia
dorciabe 01:19, 03 maj 2014

Kasiu bardzo dziękuję za miłe słowa, zaglądaj do mnie Mam nadzieję, że niedługo pójdę do Ciebie z rewizytą
BusyBee 09:09, 03 maj 2014

Na razie postanowiłam nie zakładać wątku. Czasu mam mało i najpierw chcę sprawdzić, czy dam radę w miarę systematycznie zaglądać do Was na forum. Bardzo lubię wędrówki po Waszych ogrodach.

Pozdrawiam z pochmurnej i zimnej Białej.
dorciabe 09:35, 03 maj 2014

BusyBee napisał(a)
Na razie postanowiłam nie zakładać wątku. Czasu mam mało i najpierw chcę sprawdzić, czy dam radę w miarę systematycznie zaglądać do Was na forum. Bardzo lubię wędrówki po Waszych ogrodach.

Pozdrawiam z pochmurnej i zimnej Białej.

Kasia nie da się ukryć, że Ogrodowisko wciąga , bardziej niż telewizja Ja wykorzystuję każdą wolną chwilkę, aby zerknąć co się dzieje.

Pozdrawiam z Lublina zalanego deszczem
Gocha 13:05, 03 maj 2014

Tez przyznaję , że ogrodowisko bardzo wciąga, ale razem z nim fajniej jest pracować w ogrodzie, przynajmniej jeżeli o mnie chodzi to dużo więcej chce mi się robić w ogrodzie- więc to chyba należy zapisać na plus ogrodowisku.
BusyBee 13:12, 03 maj 2014

W pełni się zgadzam. Ja mam niewielu znajomych, których obchodzi to co mają w ogrodzie. Dopiero Ogrodowisko pokazało mi, jak wielu jest zapaleńców. Wasza pasja udziela mi się odkąd oglądam Wasze ogrody Nie bez znaczenia jest też wiedza, którą sie przy okazji zdobywa. Pozwala popełniać mniej ogrodowych błędów