Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój nowy stary ogród

Mój nowy stary ogród

dorciabe 10:48, 20 lip 2014

Aniulka napisał(a)
Ale super macie z tymi spotkaniami
Miłej niedzieli Dorciabku

Ania pierwszy raz spotkaliśmy się lubelską grupą. Było super wszystkich widziałam pierwszy raz, a czułam sie tak dobrze, jakbym ich dobrze znała
pozdrawiam
10:58, 20 lip 2014
No bo Dorciabku najpierw wirtualnie a potem "namacalnie"
Może i my Wielkopolanki coś wykombinujemy,troszkę też nas tutaj jest
dorciabe 11:10, 20 lip 2014

zawitka napisał(a)
Dorotka psia noga wczoraj u Sylwi napisałam że nie mogę oglądać takich ogrodów bo zielenieję ze złości że mój brzydki ha ha /ta zieloność to pozytywna/ cudo stworzyłaś a ja mam tyle tego dobra i nie mogę poradzić sobie ha ha Jak pooglądałam to chcę lecieć do ogrodu i przewalać go do góry nogami . A nieśmiało zapytam czy możesz zostać Matką chrzesną mego ogrodu ha ha bo to mojechciejstwo i szkoda mi każdej rośliny mnie gubi Zrobię wszystko co kazesz Pliss Oczywiście w miarę możliwości Twoich i Twego cennego czasu .Ja muszę dostać kopa a nie ma go komu dołożyć ha ha

Halinko, a co bys chciała zmienić?
Wiesz, ja nie jestem zbyt dobra w projektowaniu. W ubiegłym roku w sierpniu, gdy zaczynałam przygode z Ogrodowiskiem byłam mistrzem przesadzania. Rośliny zmieniały miejsce po kilka razy, niektóre wyleciały zupełnie. Chciałam mieć porządek, poszłam w sadzenie rządkami po kilka sztuk, rządek za rządkiem itd.
Mam za mało zimozielonych, wiec wiosną było pustawo. Uwielbiam trawy i mam ich dużo, a teraz jeszcze dosadzam róże
Nie mam programu do projektowania, dlatego tak sie miotałam i ucze sie na własnych błedach. Inspiruję sie innymi cudnymi ogrodami.
Widziałaś jakie super projekty robi Syla, albo Gosia kaisog, albo asiach?
Może by nam cos poradziły, kopa na rozpęd dały
Zrób fotki ogrodu, i powiedz co Ci nie pasi
pozdrawiam
dorciabe 11:15, 20 lip 2014

Aniulka napisał(a)
No bo Dorciabku najpierw wirtualnie a potem "namacalnie"
Może i my Wielkopolanki coś wykombinujemy,troszkę też nas tutaj jest

Wasza grupa jest silna na pewno sie uda coś zmontować
zawitka 12:14, 20 lip 2014

Dorotko duże dzięki już za chęci . potrzebuję kopa i to dobrego na zasadzie nie to nie pasi dawaj to i to .dokładnie jak ty robiłaś i ja tak robię 15 razy przesadzane a co one o mnie mówią to nie chciałabym usłyszeć ?roślinki oczywście ? Będę robić zdjęcia i pokazywać Buziole
iwonaal 14:37, 20 lip 2014

Przegapiłam spotkanie, gdzie są fotki?
pagap 21:54, 20 lip 2014

Fajnie, że się w końcu poznałyśmy, spotkano można zaliczyć do udanych dziękujemy i pozdrawiamy
dorciabe 23:23, 20 lip 2014

Wkleję sobie ku pamięciTakie spotkanie to super sprawa

Od lewej
Aga,Kuba i Nikola(pagap)mąż Kasi WB, mąż Vivy, Beatka(Betka), Aneta1309, Kasia(Zetka), Kasia WB z Olą, Viva, Dorota(dorciabe), Gosia
dorciabe 23:24, 20 lip 2014

pagap napisał(a)
Fajnie, że się w końcu poznałyśmy, spotkano można zaliczyć do udanych dziękujemy i pozdrawiamy

Bardzo udane i co pierwsze koty za płoty
Gocha 23:40, 20 lip 2014

Dorotko dzięki, że przyjechałaś na spotkanie i , że mogłyśmy się poznać w realu. Dzięki też za te słodkości pyszne. Ja przyznam szczerze , że czuję jakbyśmy się od dawna znały. Fajne uczucie. Pozdrawiam gorąco