Ania pierwszy raz spotkaliśmy się lubelską grupą. Było super wszystkich widziałam pierwszy raz, a czułam sie tak dobrze, jakbym ich dobrze znała
pozdrawiam
Halinko, a co bys chciała zmienić?
Wiesz, ja nie jestem zbyt dobra w projektowaniu. W ubiegłym roku w sierpniu, gdy zaczynałam przygode z Ogrodowiskiem byłam mistrzem przesadzania. Rośliny zmieniały miejsce po kilka razy, niektóre wyleciały zupełnie. Chciałam mieć porządek, poszłam w sadzenie rządkami po kilka sztuk, rządek za rządkiem itd.
Mam za mało zimozielonych, wiec wiosną było pustawo. Uwielbiam trawy i mam ich dużo, a teraz jeszcze dosadzam róże
Nie mam programu do projektowania, dlatego tak sie miotałam i ucze sie na własnych błedach. Inspiruję sie innymi cudnymi ogrodami.
Widziałaś jakie super projekty robi Syla, albo Gosia kaisog, albo asiach?
Może by nam cos poradziły, kopa na rozpęd dały
Zrób fotki ogrodu, i powiedz co Ci nie pasi
pozdrawiam
Dorotko duże dzięki już za chęci . potrzebuję kopa i to dobrego na zasadzie nie to nie pasi dawaj to i to .dokładnie jak ty robiłaś i ja tak robię 15 razy przesadzane a co one o mnie mówią to nie chciałabym usłyszeć ?roślinki oczywście ? Będę robić zdjęcia i pokazywać Buziole
Dorotko dzięki, że przyjechałaś na spotkanie i , że mogłyśmy się poznać w realu. Dzięki też za te słodkości pyszne. Ja przyznam szczerze , że czuję jakbyśmy się od dawna znały. Fajne uczucie. Pozdrawiam gorąco