Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój nowy stary ogród

Mój nowy stary ogród

dorciabe 21:09, 17 lip 2014

Aniulka napisał(a)
Latam z wężem i to z jakim!! Z calowym Targam go niczym Pudzian.W najbliższym czasie wymiana węża bo już nie mam siły Na rabatach mam linie kroplujące ale też nie wszędzie,trzeba pomyśleć jak to wszystko usprawnić..a mieszkam w takim miejscu gdzie mało pada

To masz sikawkę strażacką i pewnie mięśnie niezłe
ale masz rację to może być uciążliwe, może więcej linii kroplujących?
monikaDub 07:33, 18 lip 2014

Witam. Jestem nowa na ogrodowisku i mam pytanie odnośnie roślin. Gdzie można kupić je w okolicach Lublina. Bardzo proszę odpowiedź.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
dorciabe 12:18, 18 lip 2014

monikaDub napisał(a)
Witam. Jestem nowa na ogrodowisku i mam pytanie odnośnie roślin. Gdzie można kupić je w okolicach Lublina. Bardzo proszę odpowiedź.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Witaj
z której strony Lublina jesteś?
Ja mieszkam przy wylocie na Świdnik, często kupuję w szkółce w Świdniku, na Lotników Polskich, albo w CO na Zemborzyckiej 53, albo na Wyzwolenia, albo w Kurowie
pozdrawiam
KasiaWB 00:15, 20 lip 2014

Dorotka bardzo miło było Ciebie poznać cieszę się, że spotkanie się udało bo to takie pierwsze jak zwykle się nie nagadałam, ale na spotkaniach tak zawsze jest
Serdecznie podrawiam
Aneta1309 07:44, 20 lip 2014

Witaj Dorotko!
Bywałam u Ciebie czasem cichaczem obserwowałam Twoje zmiany ale po spotkaniu mam już więcej odwagi, żeby się ujawnić i na stałe tu u Ciebie rozgościć. Bardzo się cieszę że poznałam obiście tak ciepłą osobę i mam nadzieję, że to nie będzie jedyne nasze spotkanie. Pozdrawiam Aneta
Aneta1309 07:46, 20 lip 2014

Ups, wątku sobie nie odznaczyłam a chcę być na bieżąco Już się poprawiam
Pa
zawitka 08:28, 20 lip 2014

Dorotka psia noga wczoraj u Sylwi napisałam że nie mogę oglądać takich ogrodów bo zielenieję ze złości że mój brzydki ha ha /ta zieloność to pozytywna/ cudo stworzyłaś a ja mam tyle tego dobra i nie mogę poradzić sobie ha ha Jak pooglądałam to chcę lecieć do ogrodu i przewalać go do góry nogami . A nieśmiało zapytam czy możesz zostać Matką chrzesną mego ogrodu ha ha bo to mojechciejstwo i szkoda mi każdej rośliny mnie gubi Zrobię wszystko co kazesz Pliss Oczywiście w miarę możliwości Twoich i Twego cennego czasu .Ja muszę dostać kopa a nie ma go komu dołożyć ha ha
Betka 09:09, 20 lip 2014

Dorotko bardzo cieszę się że Cię poznałam jesteś bardzo pogodną osobą
Z reszto było to widać u Ciebie na wątku
Super spotkanie i mam nadzieję że nie ostatnie ....tylu wspaniałych i pogodnych ludzi w jednym miejscu
Pozdrawiam
09:10, 20 lip 2014
Ale super macie z tymi spotkaniami
Miłej niedzieli Dorciabku
dorciabe 10:43, 20 lip 2014

KasiaWB napisał(a)
Dorotka bardzo miło było Ciebie poznać cieszę się, że spotkanie się udało bo to takie pierwsze jak zwykle się nie nagadałam, ale na spotkaniach tak zawsze jest
Serdecznie podrawiam

Kasiula myślę, że jeszcze będzie okazja macham

Aneta1309 napisał(a)
Witaj Dorotko!
Bywałam u Ciebie czasem cichaczem obserwowałam Twoje zmiany ale po spotkaniu mam już więcej odwagi, żeby się ujawnić i na stałe tu u Ciebie rozgościć. Bardzo się cieszę że poznałam obiście tak ciepłą osobę i mam nadzieję, że to nie będzie jedyne nasze spotkanie. Pozdrawiam Aneta

Anetka musimy częściej i dłużejteraz już sie znamy, będzie jeszcze weselej, buziaki

Betka napisał(a)
Dorotko bardzo cieszę się że Cię poznałam jesteś bardzo pogodną osobą
Z reszto było to widać u Ciebie na wątku
Super spotkanie i mam nadzieję że nie ostatnie ....tylu wspaniałych i pogodnych ludzi w jednym miejscu
Pozdrawiam

Rudzielcu przesympatyczny, przy Tobie sama buzia sie smieje
Fajnie że sie widzieliśmy na żywo, krótko, ale pewnie będzie jakaś powtórka
ściskam