Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

malgorzata_s... 14:37, 09 lis 2013

Elik napisał(a)
Hej Gosiu, jej, uwielbiam oglądać metamorfozy przed i po. Dlatego muszę teraz focić moje pobojowisko - będzie idealnie na PRZED. Buziaki przesyłam. U mnie szaro i ponuro, ale pochwalę się - moje 2 kotki przyszły właśnie pomruczeć na kolana i się rozpływam...

U mnie także ponuro. Rano nie padało to poszalałam. Zrobiłam przedszkole tulipanowe i posadziłam berberyski ale na innej działce. Teraz już pada to i ja padłam na kanapę Rób fotki, będą super metamorfozy Buziaki.
malgorzata_s... 14:38, 09 lis 2013

makkasia napisał(a)
Gosia zmiany, zmiany, zmiany wow świetne
ściskam

Zmiany trwają od wielu lat. Myślę że w każdym ogrodzie Buziaki.
malgorzata_s... 14:42, 09 lis 2013

BASIA8 napisał(a)
Gosiu piękne metamorfozy pokazujesz aż miło popatrzeć. Ja lubię oglądać zmiany - w dodatku na lepsze. Ja wcześniej nie miałam nawyku robienia zdjęć, ale Mąż mnie nauczył - i teraz jak tylko coś się w ogrodzie dzieje to zaraz biegnę po aparat, a jak Mnie nie ma to Mąż robi dokumentację fotograficzną. Teraz kiedy nie spaceruję po ogrodzie to sam często robi zdjęcia co bym na ogrodowisku nie odstawała bardzo od koleżanek.
Buziaki przesyłam.

Basiu te metamorfozy to od kilku lat się dzieją. Ja robiłam foty bo ogród taki ładny mi się wydawał. Teraz widzę że nie do końca był taki jak mi się wydawał. fajnie takiego mężusia zaangażowanego mieć. Mój też się stara. Chyba nas kochają nie? Buziaczki dla Was i pozdrowienia dla eMusia
BASIA8 15:02, 09 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Basiu te metamorfozy to od kilku lat się dzieją. Ja robiłam foty bo ogród taki ładny mi się wydawał. Teraz widzę że nie do końca był taki jak mi się wydawał. fajnie takiego mężusia zaangażowanego mieć. Mój też się stara. Chyba nas kochają nie? Buziaczki dla Was i pozdrowienia dla eMusia

Kochają Nas Kochają Małgosiu Pozdrowienia przekaże jak tylko Mąż wróci z rajdu 4x4 - dziś ma dzień dla siebie. Zabrał Siostrzenice skoro świt i pojechali na II Świętokrzyskie urodziny Jeepów.
malgorzata_s... 15:50, 09 lis 2013

BASIA8 napisał(a)

Kochają Nas Kochają Małgosiu Pozdrowienia przekaże jak tylko Mąż wróci z rajdu 4x4 - dziś ma dzień dla siebie. Zabrał Siostrzenice skoro świt i pojechali na II Świętokrzyskie urodziny Jeepów.

Pewno że czasami trzeba mieć dzień dla siebie, oderwać myśli i zająć się czymś co interesuje. Fajną rodzinką jesteście. Buziaczki
bogumila 16:24, 09 lis 2013

Piękne rabaty po zmianie,zdecydowanie ciekawiej się prezentują w dużej masie.Fajny pomysł.
Agania 16:49, 09 lis 2013

Gosiaczku, fajnie jak ogród jest jak z gumy, ja chiałabym, żeby się zmniejszył, bo nie mogę z niczym zdążyć, posadziłam wszystko dzisiaj w tym deszczu i mam nadzieję, że jutro nie będzie padać
Ile Ty masz jeszcze w rękawie tych niespodzianek z metamorfozami
Pergola super na ostatniej, ja nie mam żadnej, jutro cyknę fotkę, tam gdzie mogłaby być, może się spełni, to jakby marzenie buziaczki siostrzyczko
malgorzata_s... 16:54, 09 lis 2013

bogumila_bienko napisał(a)
Piękne rabaty po zmianie,zdecydowanie ciekawiej się prezentują w dużej masie.Fajny pomysł.

Dzięki Bogusiu. Zmieniam nadal
malgorzata_s... 16:57, 09 lis 2013

Agania napisał(a)
Gosiaczku, fajnie jak ogród jest jak z gumy, ja chiałabym, żeby się zmniejszył, bo nie mogę z niczym zdążyć, posadziłam wszystko dzisiaj w tym deszczu i mam nadzieję, że jutro nie będzie padać
Ile Ty masz jeszcze w rękawie tych niespodzianek z metamorfozami
Pergola super na ostatniej, ja nie mam żadnej, jutro cyknę fotkę, tam gdzie mogłaby być, może się spełni, to jakby marzenie buziaczki siostrzyczko

Fotki robię od 2009 roku to i się pozmieniało. Nie miałam komu tych zmian pokazywać to teraz tu Was wszystkich ,,uszczęśliwiam" do bólu Pergolka na 100% Ci się spełni
malgorzata_s... 17:27, 09 lis 2013

Metamorfozy cd.
2010. Zrębki niestety wyglądają ładnie tylko jeden sezon.

2012