Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

Luki 10:53, 09 lis 2013

Zmiany ogromne, a pozbycie się trawnika dookoła stawiku było świetną decyzją. Klon zachwyca
dorciabe 11:22, 09 lis 2013

Gosia odkrywasz coraz nowe zakątki ogrodu, fajny stawik gdzie Ty to mieścisz
Elik 11:23, 09 lis 2013

Hej Gosiu, jej, uwielbiam oglądać metamorfozy przed i po. Dlatego muszę teraz focić moje pobojowisko - będzie idealnie na PRZED. Buziaki przesyłam. U mnie szaro i ponuro, ale pochwalę się - moje 2 kotki przyszły właśnie pomruczeć na kolana i się rozpływam...
makkasia 11:25, 09 lis 2013

Gosia zmiany, zmiany, zmiany wow świetne
ściskam
BASIA8 11:32, 09 lis 2013

Gosiu piękne metamorfozy pokazujesz aż miło popatrzeć. Ja lubię oglądać zmiany - w dodatku na lepsze. Ja wcześniej nie miałam nawyku robienia zdjęć, ale Mąż mnie nauczył - i teraz jak tylko coś się w ogrodzie dzieje to zaraz biegnę po aparat, a jak Mnie nie ma to Mąż robi dokumentację fotograficzną. Teraz kiedy nie spaceruję po ogrodzie to sam często robi zdjęcia co bym na ogrodowisku nie odstawała bardzo od koleżanek.
Buziaki przesyłam.
malgorzata_s... 14:22, 09 lis 2013

wietrzyk napisał(a)

Oooo...Gosiu, fajnie Ci to wyszło. Jaki jest odstęp czasu pomiędzy pierwszą, a drugą fotką?
Praktyka pokazuje, że lepiej wygląda jedna duuuża rabata, zamiast kilku mniejszych

Pierwsza fotka to wiosna 2010 a druga to lato 2013. Co do dużych rabat to masz rację w 100 %
Pozdrawiam.
malgorzata_s... 14:25, 09 lis 2013

zawitka napisał(a)
Witaj Gosiu Fajnie jak można pooglądać zmiany.Ja twój ogród znam bo szukam inspracji do jak ja to mówię modelowania swoich rabat.U Ciebie piękna jesień u mnie jej tak bardzo nie widać bo mam dużo zimo zielonych ale wiosna będzie moja ha ha Pozdrawiam cieplutko To oczko luks teraz wygląda.

Dzięki że wpadasz. Zimozielony ogród także piękny no i właśnie ma tę przewagę że zdobi również zimą i wczesną wiosną. Pozdrawiam
malgorzata_s... 14:31, 09 lis 2013

Katkak napisał(a)
Gosiulka Twoje hosty faktycznie smoczyska ogromne. Drożdże pod nie sypiesz, czy jak? Moje chyba za 100 lat takie będą. Jedną miałam w słońcu, ale bidulka źle to znosiła bardzo i ją przeprowadziłam i widać, że dobrze jej to zrobiło. Pozdrawiam Gosiaczku. Kupiłam więcej serduszek na garaż. Potem wrzucę zdjęcia Blaszak w romantycznej odsłonie No zobaczymy jak to wyjdzie i czy to możliwe

Hosty same rosną jak szalone nic nie robię. wręcz co chwilę dziabię i daję komuś odsadki.Buziaki
malgorzata_s... 14:34, 09 lis 2013

Luki napisał(a)
Zmiany ogromne, a pozbycie się trawnika dookoła stawiku było świetną decyzją. Klon zachwyca

ten trawnik przy koszeniu dawał popalić więc decyzja faktycznie była trafiona i wizualnie lepiej oczka wyglądają i pracy ubyło. Pozdrawiam i dzięki że wpadasz
malgorzata_s... 14:35, 09 lis 2013

dorciabe napisał(a)
Gosia odkrywasz coraz nowe zakątki ogrodu, fajny stawik gdzie Ty to mieścisz

Sama nie wiem. Czasem myślę że ten ogród gumowy jest Buziak