Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

Tusiala 09:01, 24 gru 2013

Udanych, pięknych, wspaniałych Świąt by udało się wszystko to, o czym marzysz
makkasia 09:12, 24 gru 2013

Gosiu ściskam i życzę wesołych Świąt
Bogdzia 10:01, 24 gru 2013

Małgoś biedulko wiem ze jesteś w pracy ale niech ta praca nie zepsuje Ci miłych Świat w rodzinnym gronie, wszystkiego najlepszego.
Katkak 10:47, 24 gru 2013

Witaj Gosiaczku mój kochany. U nas świąteczne zwariowanie i czasu wciąż mało Ale uwielbiam ten haosik Zalatana trochę jestem, mój syniu znów chory - standardowo gardło, więc odwiedziliśmy dwa razy Panią dr i apteki i niestety znów antybiotyk. Teraz mam stresa żeby zdążył się wykurować do zabiegu (ten migdałek nieszczęsny), a to już z drugiego stycznia. Chciałabym mieć to już za sobą bo strasznie dużo mnie to stresu kosztuje. Poza tym mam nadzieję, że po tym zabiegu będzie mniej chorował. Gosieńko mimo, że mało się ostatnio pojawiam to pamiętam o Tobie cały czas, wszak jesteś moją ulubioną ogrodowiskową koleżanką Gosieńko życzę Tobie i całęj Twojej Rodzince cudownych, spokojnych, radosnych i rodzinnych Świąt i żebyś zawsze była taką cudowną, ciepłą Osóbką i nadal zarażała wszystkich swoim optymizmem i cudownymi pomysłami Ja ze świątecznych ozdób zdążyłam zrobić trochę poczochrany wianek na drzwi, ale lepszy rydz niż nic Całuski
Milka 11:15, 24 gru 2013

Gosiu, zabiegana jesteś, ale kochana juz tuż tuż święta, zatem cudownego świętowania
dominika_rew 11:29, 24 gru 2013

Życzę Ci aby te Święta były niesamowitym czasem spokoju, radości, czasu spędzonymi w gronie rodzinnym...a przede wszystkim błogosławieństwa Bożego na każdy dzień z pozdrowieniami - Dominika
malgorzata_s... 12:17, 24 gru 2013

Dominiqa napisał(a)
Zdrowych Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia

Wzajemnie Dominiqo Nie mogę znależć Twojego wątku
malgorzata_s... 12:23, 24 gru 2013

KOCHANI DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA WSPANIAŁE ŻYCZENIA. MAM NADZIEJĘ ŻE WSZYSCY BĘDĄ MIELI UDANE ŚWIĘTA TYLKO Z MIŁYMI NIESPODZIANKAMI.
Buziaki dla wszystkich
elzbieta_g 12:54, 24 gru 2013

Gosiu dla Ciebie i Twojej rodzinki życzę wszystkiego co najlepsze aby święta minęły w radosnej i spokojnej atmosferze
Kapibara 13:28, 24 gru 2013

Gosiu cudownych, rodzinnych i ogrzanych kominkową iskierką Świąt. Samych pyszności na wigilijnym stole, trafionych prezentów - takich od serca i słodkiego nicnierobienia życzy Tobie i Twoim najbliższym Aga

PS. serniczek wyszedł w smaku pyszny, po małym próbnym zostały już okruszki. Wziął się tylko zapadł w sobie, ale podobno wszystkie tak mają, zresztą to nie suflet