Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

BarbaraM 09:18, 01 lut 2014

Ciekawa jestem dlaczego czasami są z nią kłopoty.
Niektórym się nie udaje...
Ela,dzieki za podpowiedź w sprawie wysiewu -,może w tym roku posieję kobeę?...
malgorzata_s... 11:08, 01 lut 2014

gierczusia napisał(a)
Gośku .... Gratulacje i buziaki na tą kolejną setkę , i to połówkę tysiąca ... Idziesz jak burza Koffana ....

Ale tak na poważnie. .. Nie kciałabyś żyć w zdrówku do 5 stówek ??... Bo ja taaaaakkkk ... Taka wyzgierna pięćsetlatka .... Na spotkaniu z pięcsetletnimi koleżankami z Ogrodowiska

Elus pewno że w dobrym zdrowiu to bym kciała No cóż przeca my czarownice albo czarnowice jak mówiła moja Ania. Może jakąś miksturę wymyślimy i nawarzymy Kobea biała
Buziol.
malgorzata_s... 11:16, 01 lut 2014

anna_g napisał(a)
Ale fajny ten ogród w Milówce - nigdy wcześniej o nim nie słyszałam. Teraz trochę poczytałam i chyba go zaznaczę jako punkt na trasie wycieczkowej

Co do kobei to co? Myślicie że za wcześnie? Jutro już luty W zeszłym roku - nie pamiętam dokładnie kiedy wsadziłam te nasionka do ziemi ale... po miesiącu nic nie wylazło... wnerwiłam się i postanowiłam wywalić, jednak uznałam, że ziemia całkiem dobra i można wykorzystać do wysiewu innych nasionek. Tak też zrobiłam i dopiero po jakimś czasie - gdy nasionka inne (już nie wiem jakie) wylazły okazało się że wykiełkowały też dwie kobee. To jak mi znowu będę kiełkować półtora miesiąca to może początek lutego to dobra data
Kobea lubi też podlewanie częste i nawozy bez azotu. Konieczne do dobrego kwitnienia. Tak przynajmniej wyczytałam. Kwiat z końca września

Anuś to już ruina jest nie ogród. U Bogdzi jest filmik jeśli chcesz zobaczyć A co do soboty to 15 czy 16??
malgorzata_s... 11:20, 01 lut 2014

Pola napisał(a)

Hahaha.... Gosiu o której ten zlocik u Ciebie....

Jak wam będzie pasować 15.00, 16.00
bogumila 11:22, 01 lut 2014

Pozdrawiam...dzisiaj słonecznie.Kobea też kocha słońce.
malgorzata_s... 11:26, 01 lut 2014

gierczusia napisał(a)
Szukam tego figowca i szukam..jaaaaaaa.....

Eluś figowce wstawiłam u Kindzi. W Poczdamie na takich tarasach posadzone każdy w małej szklarence
malgorzata_s... 11:35, 01 lut 2014

Bogdzia napisał(a)
Gosiu dzięki za zdjęcia i Twoje zdanie na temat ogrodu.Fakt ze to co widac na zdjeciach to już ogród był pozostawiony sam sobie, rósł na dziko i masz racje ze bigos był z totemami , bóstwami i rzeźbami. Ktoś bez wyobraźni jeśli wkłada tak wielkie pieniadze w ogród a potem nie umie tym zarzadzac. Jak słuchałam wstępu do tego filmu to myślałam że to jakiś stary człowiek nie radzi sobie ze względu na wiek a tu całkiem jeszcze młody facet a taki bezradny. Byc może przestał zarabiac te wielkie pieniądze bo przecież wynajęci ludzie wszystko by zrobili.Dzięki.

Ja myślę że ta sprawa ma jakieś drugie dno. Jak tam byłam było sporo ludzi ale każdy twierdził że raz zobaczyć wystarczy i za plac zabaw to trochę za duży ten wstęp. Sanitariatów nie było a z dziećmi do toytoya nie bardzo. Nam pan mówił bo go poznaliśmy że milion dolarów włożył teraz twierdzi że 3.Na roślinach poza nazwą to się nie znał już wtedy wiele roślin wyglądało marnie.To miejsce było bardziej nastawione na park zabaw a nie na ogród. Ogród jeśli nie ma przy nim szkółek i sprzedaży to nie utrzyma się raczej
malgorzata_s... 11:37, 01 lut 2014

BarbaraM napisał(a)
Ciekawa jestem dlaczego czasami są z nią kłopoty.
Niektórym się nie udaje...
Ela,dzieki za podpowiedź w sprawie wysiewu -,może w tym roku posieję kobeę?...

Basiu w sobotę 15.00 ??
malgorzata_s... 12:13, 01 lut 2014

bogumila_bienko napisał(a)
Pozdrawiam...dzisiaj słonecznie.Kobea też kocha słońce.

Bogusiu a zimno ??
bogumila 12:17, 01 lut 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Bogusiu a zimno ??
Cieplutko i bezwietrznie...po południu spacer nad morzem...