Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

ewa004 17:16, 23 mar 2014

Macham niedzielnie
Katkak 17:54, 23 mar 2014

Gosia cieszę się, że wszystkie roślinki przesadzone podczas moich jesiennych rewolucji przyjęły się Nawet wiekowa hortensja która rosła w przedogródku, wciśnięta gdzieś w kąt. Teraz mieszka sobie pod sosnami. Gosia, a hortensje w jakiś sposób się przycina, chociaż te zeszłoroczne kwiatostany? Cieszę się, że czujesz się już lepiej Mnie jakieś przeziębienie rozkłada, tzn póki co boli mnie gardło i taka jakaś niewyraźna jestem. Może domowymi sposobami się uleczę Idę zaraz przepłukać gardełko wodą z solą. Potem herbatka z cytryną, ciepła kąpiel i hop pod kołderkę w cieplutkich skarpetkach
malgorzata_s... 18:29, 23 mar 2014

BASIA8 napisał(a)

Tak uczynię Gosieńko - jak tylko oczka otworzy My dziś byliśmy na małym rekonensansie w ogródeczku - sporo jest do zrobienia - sporo teź roślinek wyleciało - samych tuji do dosadzenia jest 12 sztuk

No niestety tak z roślinkami bywa Teraz jeszcze troszkę i dopilnujesz
malgorzata_s... 18:31, 23 mar 2014

Lukasz2013 napisał(a)
Super sąsiadka. Już działamy w ogrodzie. Ja od 2 tygodni przeziebiony od pierwszych wyczekanych prac ogrodowych bo poszalałem trochę , ale co tam.

Pozdrawiam

No widzisz, ja się nie przeziębiłam a też wykluczona z prac cięższych jestem. Idę zobaczyć czy są fotki
malgorzata_s... 18:33, 23 mar 2014

kasiek napisał(a)
Ale fajnie teraz siedzieć i podziwiać - i to jeszcze nie musiałaś się narobić

Troszkę popracowałam ale chyba się wystraszyli że leżąc będę te kostki wyrywać i się ulitowali
malgorzata_s... 18:33, 23 mar 2014

ewa004 napisał(a)
Macham niedzielnie

Ewuś odmachuję
malgorzata_s... 18:36, 23 mar 2014

Katkak napisał(a)
Gosia cieszę się, że wszystkie roślinki przesadzone podczas moich jesiennych rewolucji przyjęły się Nawet wiekowa hortensja która rosła w przedogródku, wciśnięta gdzieś w kąt. Teraz mieszka sobie pod sosnami. Gosia, a hortensje w jakiś sposób się przycina, chociaż te zeszłoroczne kwiatostany? Cieszę się, że czujesz się już lepiej Mnie jakieś przeziębienie rozkłada, tzn póki co boli mnie gardło i taka jakaś niewyraźna jestem. Może domowymi sposobami się uleczę Idę zaraz przepłukać gardełko wodą z solą. Potem herbatka z cytryną, ciepła kąpiel i hop pod kołderkę w cieplutkich skarpetkach

Kwiatki tak ale bardzo nie bo kwitnie na starych pędach. Fajnie że przeżyły wszystkie roślinki
Kasiu kuruj się porządnie bo szkoda wiosny Buziam
Kindzia 19:08, 23 mar 2014

Widziałam Twoje buksiki obikowe, Twoje super są, te dzisiejsze w sklepie to beleco, na prawdę. Już przebrane są, to marnociny zostały.
Pojechałam po nawóz do magnolii, nie ma u nas. Chyba przez internet muszę zamówić. Nic prawie nie kupiłam, a rachunek zdziwienie wywołał...
Jeszcze nie masz dość? Do Wrocławia Ci się marzy???
malgorzata_s... 19:11, 23 mar 2014

Kindzia napisał(a)
Widziałam Twoje buksiki obikowe, Twoje super są, te dzisiejsze w sklepie to beleco, na prawdę. Już przebrane są, to marnociny zostały.
Pojechałam po nawóz do magnolii, nie ma u nas. Chyba przez internet muszę zamówić. Nic prawie nie kupiłam, a rachunek zdziwienie wywołał...
Jeszcze nie masz dość? Do Wrocławia Ci się marzy???

Wycieczka będzie, lubię Wrocław a nie widziałam nowego dworca no i jakąś kolacyjkę machniemy na rynku
Luki 19:32, 23 mar 2014

Czytam, czytam i przypomniało mi się, że nie podlałem przesadzanych wczoraj szafirków, ale teraz to już nie mam sił