Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

Lukasz2013 19:55, 05 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Ślicznie u Ciebie Gosiu. Tulipany już są? U mnie tylko pąki a czekam na nie z niecierpliwością. Dzisiaj u mnie 2 koszenie u Ciebie też już widzę było.
bartek_luberda 20:03, 05 kwi 2014

Ach te tulipanki Cudne Bukszpanki też
malgorzata_s... 20:08, 05 kwi 2014

Katkak napisał(a)
No pięknie Gosiaczku A u mnie tulipki jeszcze w pąkach. Gosia ile lat mają Twoje rododendrony? Fajne, takie już duże Widzę, że u Was dziś też pochmurnie. A miało być ciepło i słonecznie. Buziaczki

Rododendrony mają 6 lat No niestety zimno było Może jutro ładniej będzie
malgorzata_s... 20:11, 05 kwi 2014

Lukasz2013 napisał(a)

Ślicznie u Ciebie Gosiu. Tulipany już są? U mnie tylko pąki a czekam na nie z niecierpliwością. Dzisiaj u mnie 2 koszenie u Ciebie też już widzę było.

Tulipany na południowej ścianie kwitną a koszenia nie było tylko trawa taka przydeptana przy przeróbce rabaty
malgorzata_s... 20:11, 05 kwi 2014

bartek_luberda napisał(a)
Ach te tulipanki Cudne Bukszpanki też

Ivvvona 20:13, 05 kwi 2014

Śliczne te tulipanki i jak wcześnie zakwitły. Żonkile też bardzo lubię. U Ciebie wszystko wcześniej startuje niż u mnie. Tulipany wszystkie w pąkach a trawę dopiero dzisiaj kosiliśmy pierwszy raz. U nas zimno, ale mimo to trochę popracowałam w ogrodzie. Pozdrawiam
20:14, 05 kwi 2014
Ale się uśmiałam Gosiu gdy przeczytałam że '"piesek nigdy więcej horti nie obsika" I dotrzymałam słowa Rośnie sobie koło bloku szczęśliwa i pewnie zakwitnie latem
Ale najbardziej się zdziwiłam że pamiętałaś o tym wszystkim.
Ogród prawie biały ze szczeliną??? Świetna nazwa dla mojego ogrodu na Ogrodowisku. Szkoda że nie mogę zmienić jego nazwy bo bym zmieniła na taką wlaśnie.
Trzymaj za mnie kciuki bo mam zamiar za kilka lat mieć ogród tak piękny jak Wasze
malgorzata_s... 20:23, 05 kwi 2014

Ivvvona napisał(a)
Śliczne te tulipanki i jak wcześnie zakwitły. Żonkile też bardzo lubię. U Ciebie wszystko wcześniej startuje niż u mnie. Tulipany wszystkie w pąkach a trawę dopiero dzisiaj kosiliśmy pierwszy raz. U nas zimno, ale mimo to trochę popracowałam w ogrodzie. Pozdrawiam

Ten rok jest wyjątkowy bo zwykle u mnie w górach jeszcze śnieg leży Wszędzie przeważnie już wtedy zielono
Ja też trochę popracowałam
malgorzata_s... 20:25, 05 kwi 2014

Kalamandyna napisał(a)
Ale się uśmiałam Gosiu gdy przeczytałam że '"piesek nigdy więcej horti nie obsika" I dotrzymałam słowa Rośnie sobie koło bloku szczęśliwa i pewnie zakwitnie latem
Ale najbardziej się zdziwiłam że pamiętałaś o tym wszystkim.
Ogród prawie biały ze szczeliną??? Świetna nazwa dla mojego ogrodu na Ogrodowisku. Szkoda że nie mogę zmienić jego nazwy bo bym zmieniła na taką wlaśnie.
Trzymaj za mnie kciuki bo mam zamiar za kilka lat mieć ogród tak piękny jak Wasze

Trzymam mocno Trafiłaś tu we właściwym momencie Zakładasz ogród a tu same inspiracje, musi być piękny
Gocha 21:52, 05 kwi 2014

Ja też się dorzucam z zachwytem dotyczącym Twojego ogrodu. Naprawdę śliczny. U nas też dzisiaj było zimno i wietrznie ale oczywiście harowałam w ogrodzie tak , że teraz nie mogę się ruszać . U mnie tulipany mają dopiero zielone pąki i to tylko niektóre a większość dopiero w połowie wyszła. Niestety dużo tulipanów mam zjedzonych od spodu- coś mi grasuje w ziemi