Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

Ivvvona 21:18, 04 kwi 2014

Miłego weekendu, Gosiu
dominika_rew 21:19, 04 kwi 2014

Gosiu, Twój ogród jest dla mnie taką zapowiedzią, co będzie u mnie kwitnąć za tydzień czy dwa ale tyle dobrej roboty masz zrobione, że teraz z czystym sumieniem odpoczywaj i fotki rób - nie pogardzę nimi
pozdrowienia!
yolka 21:29, 04 kwi 2014

Ale dopieściłać swój ogródeczek-jestem pełna uznania. Pozdrawiam i życzę miłego i ciepłego weekendu
malgorzata_s... 21:31, 04 kwi 2014

Ivvvona napisał(a)
Miłego weekendu, Gosiu

Dzięki Ma być pięknie. niestety deszcz nie pada już długo i trzeba podlewać
malgorzata_s... 21:35, 04 kwi 2014

dominika_rew napisał(a)
Gosiu, Twój ogród jest dla mnie taką zapowiedzią, co będzie u mnie kwitnąć za tydzień czy dwa ale tyle dobrej roboty masz zrobione, że teraz z czystym sumieniem odpoczywaj i fotki rób - nie pogardzę nimi
pozdrowienia!

Ja nie odpoczywam Dzisiaj czyściliśmy oczka wodne Jutro koszenie i nawożenie:
malgorzata_s... 21:35, 04 kwi 2014

yolka napisał(a)
Ale dopieściłać swój ogródeczek-jestem pełna uznania. Pozdrawiam i życzę miłego i ciepłego weekendu

Dzięki
Konstancja30 21:51, 04 kwi 2014

Gosia ... jeszcze raz sobie pospacerowałam po nowym starym ogrodzie ... napracowaliście się ale efekt jest spektakularny (trudne słowo ... trzy razy poprawiałam ... za to jakie na miejscu ! ) ... przy ciurkadełku mnie wzięło na twórczość (usiądź Małgoś bo moja twórczość pozasłowna to masakra raczej ) i z ofiarowanego pod ciurkadło półkola zrobiłabym koło ... w sensie dołożyłabym obecnemu półkolu drugą połowę wcinając ją w pas rabaty ... potem byłam już grzeczna i tylko podziwiałam ... i z litości dla siebie nie liczyłam tych kulek ... stożków ... no nie liczyłam ale nawet zapalczywie się broniąc fiem, ze masz ich nieprzyzwoicie wiele ... rzec można lubieżnie nieskromnie sobie absolwentka pensji Motuli poczyna : ... buziak
iwonadm 22:06, 04 kwi 2014

Gosiu rewolucja ogrodowa jest przepiękna
czy cebulki z jesieni już kwitną?
Kindzia 22:12, 04 kwi 2014

Widziałam u Irenki siedzenie...coraz większe szykujecie Jacyś goście Wam przybywają czy co???

Ładnie
lawena 22:22, 04 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Dziękuję a ty co ze snu zimowego się obudziłaś??? Gdzie się podziewałaś

ha ha ha
tak mnie wiosna w ogrodzie wciągnęła...
ciurkadełko masz świetne tez planuję zakup takiego ale chyba na kule się zdecyduję... ale jeszcze na 100% nie wiem
pozdrawiam gorąco

acha, fryzurka bomba w prostych włoskach wyglądasz oszałamiająco!!!