malgorzata_s...
18:01, 02 maj 2014

Agnieszko W tulipanów dwa tysiące wsadziłam ale niestety połowa albo zgniła albo nie kwitnie. Może i dobrze bo te co nie zakwitły pomieszane kolory i byłoby jak na jarmarku. Teraz sadzę już kolorami

Asiu są śliczne, no i jak wybrać tylko w jednej tonacji?? Ja nie potrafię niestety
A fotki z wczoraj ale dzisiaj też słonecznie
Burza była ale już znów słonko
Uleńko pilnowacz został nazwany dziadziusiem bo dziewczynki bardzo tęsknią za dziadziem który zmarł dwa lata temu. To dziwne ale Oliwka twierdzi że go pamięta i bezbłędnie rozpoznaje na zdjęciach

A na widoczki i kawkę zapraszam

Iwonko to klon atropurpureum i ja nie mam z nim problemu pomimo solidnych mrozów. Nigdy go nie okrywałam

Kindzia no pięknie jest
Szkoda że nie przyjechaliście zobaczyć bo warto
ja sobie chyba sadzonki buksikowe w tym roku odpuszczę
Już masa kasy na ogród poszła
Dzisiaj byłam w tej szkółce od żurawek w Kozach potem fotki wrzucę szał normalnie

Katkak nie jadę do Wałbrzycha ale do Książa jutro jedziemy i tam też jest wystawa

Agnieszko B Ja też całuskuję

Magdalenko te skrzynki obsadza mi pani w szklarniach sadzonkami już w styczniu i sobie tam rosną. Są po trzy sadzonki ale bardzo rozrośnięte już. Jedna taka skrzynka kosztuje 35 zł. Sadzonki kosztowałyby mnie około 15 zł ale ja już chcę mieć takie duże i uważam że warto tyle zapłacić

Tusiala u mnie cały czas piękna pogoda, czasem tylko burza przejdzie
wczoraj 22 stopnie było
Spaceruj do woli w słonku. Zaraz dam nowe fotki

Asiu są śliczne, no i jak wybrać tylko w jednej tonacji?? Ja nie potrafię niestety

Uleńko pilnowacz został nazwany dziadziusiem bo dziewczynki bardzo tęsknią za dziadziem który zmarł dwa lata temu. To dziwne ale Oliwka twierdzi że go pamięta i bezbłędnie rozpoznaje na zdjęciach

A na widoczki i kawkę zapraszam

Iwonko to klon atropurpureum i ja nie mam z nim problemu pomimo solidnych mrozów. Nigdy go nie okrywałam

Kindzia no pięknie jest

Katkak nie jadę do Wałbrzycha ale do Książa jutro jedziemy i tam też jest wystawa

Agnieszko B Ja też całuskuję

Magdalenko te skrzynki obsadza mi pani w szklarniach sadzonkami już w styczniu i sobie tam rosną. Są po trzy sadzonki ale bardzo rozrośnięte już. Jedna taka skrzynka kosztuje 35 zł. Sadzonki kosztowałyby mnie około 15 zł ale ja już chcę mieć takie duże i uważam że warto tyle zapłacić

Tusiala u mnie cały czas piękna pogoda, czasem tylko burza przejdzie