Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

elzbieta_g 22:49, 26 paź 2013

ja z korą czekam do wiosny , co by przez zimę mi nie znikła z połowę
Katkak 22:55, 26 paź 2013

A ja pomyślałam, że jakbym wysypała to roślinkom by ciut cieplej było i może chwaściska mniej by wyłaziły.
BASIA8 23:06, 26 paź 2013

Najlepszego z okazji seteczki, i oczywiście kolejnych seteczek życzę niech ich będzie tyle ile owoców na gałązkach berberysa

Katkak 23:09, 26 paź 2013

Jeszcze odrobina kolorków Nawet orzech wystroił się w złoto
Katkak 23:11, 26 paź 2013

Dziękuję Basieńko kochana Oj, a moje berberysy już prawie wszystkie łyse. Od niedawna jestem dumną posiadaczką sześciu
Luki 23:19, 26 paź 2013

Gratuluję również setki i zostawiam letniego kwiatka aby troszke odgonić jesień.

agatanowa 23:23, 26 paź 2013

No ja już pewnie na 102 wyląduję, ale - jak już nie jednokrotnie pisałam - nie nadążam za Twym wątkiem
Gratuluję przekroczonej setki!

Kasiu, nie syp wszędzie kory na zimę, nie ma potrzeby, zakopczykuj tylko, co trzeba. Szkoda pieniędzy, mówię z własnego doświadczenia. Kora znika w mgnieniu oka.

Rabatka przy huśtawce do pozazdroszczenia.

edit: mój Michał dziś w domu, więc, ile się dało w ogródku, do nocy! FAAAAAAAJNIE! Uwielbiam to. Ale po obiedzie do lekarza z córką i... zapalenie oskrzeli, antybiotyk. Płakać się chce
mira 23:46, 26 paź 2013

Katkak napisał(a)

Witaj Miro Te kule kupował mi kolega pod Leżajskiem, bo tam jest zagłębie wikliny i robi się z niej mnóstwo rzeczy. Ale jedną dużą dokupowałam w markecie budowlanym Majster. Były w najróżniejszych rozmiarach, tyle, że troszkę droższe niż te od kolegi. Duża kosztowała w markecie 19,50zł

wiem że tam jest zagłębie wikliny ale jeszcze tam nie dotarłam a chyba warto zwłaszcza jak jest święto wikliny
teraz pojawią się pewnie w sklepach

pozdrawiam
Katkak 07:38, 27 paź 2013

Agatka dzięki, w takim razie wstrzymam się z korą do wiosny. Mój synek też jest chory. Od poniedziałku siedzi w domu na antybiotyku, a zamiast być lepiej, było gorzej. Więc w piątek znów lekarz i inny antybiotyk. Masakra. Aż się boję co będzie dalej, skoro nawet zima jeszcze się nie zaczęła. A ta rabatka przy huśtawce jest pustawa jeszcze, tym bardziej teraz kiedy funkie znikły. Ale wiosną chcę tam posadzić rododendrona (a może zmieszczą się dwa?), hortensję miniaturową Bobo i jakieś fajne bylinki
Katkak 07:39, 27 paź 2013

Miro ja w sklepie tą kulę kupowałam w sierpniu, sądzę, że są cały czas. Może są też w Castoramach, albo Nomi? Nie wiem, musisz zobaczyć. Swoją dokupiłam w markecie Majster. Nie masz takiego w pobliżu?