Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

elzbieta_g 18:14, 27 paź 2013

ruda kitka chyba oswojona troszkę bo pozuje jak top model
orantrop 18:20, 27 paź 2013

piękny ten Twój ogródeczek Kasiulka
danuta_szwajcer 19:21, 27 paź 2013

Witaj Kasiu Pospacerowałam u Ciebie i jestem pełna podziwu Twojego ogrodu takiego z klimatem a takie ogrody lubie najbardziej. w Twoim ogrodzie jest cząstka Ciebie bo tworzysz w nim cos wyjątkowego. Masz zdolnosci artystyczne, te stare okna, ktore przerobiłas rewelacja no i wianki i inne drobiazgi. Pięknie Bede do Ciebie zaglądac Kasienko Pozdrawiam
Ewa4 19:43, 27 paź 2013

Witaj obejrzałam początek i koniec ,wątek zaznaczam co obejrzę jeszcze środek .Skrzyneczki ciekawie wykorzystałaś.Pozdrawiam.
Katkak 19:48, 27 paź 2013

orantrop napisał(a)
piękny ten Twój ogródeczek Kasiulka

No Aneczko, wreszcie się tu pokazujesz Nie mogę się doczekać na Twój wątek A jak zdrówko?Widzimy się jutro? Zdrówka życzę
Katkak 19:50, 27 paź 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Witaj Kasiu Pospacerowałam u Ciebie i jestem pełna podziwu Twojego ogrodu takiego z klimatem a takie ogrody lubie najbardziej. w Twoim ogrodzie jest cząstka Ciebie bo tworzysz w nim cos wyjątkowego. Masz zdolnosci artystyczne, te stare okna, ktore przerobiłas rewelacja no i wianki i inne drobiazgi. Pięknie Bede do Ciebie zaglądac Kasienko Pozdrawiam

Danusiu sama gęba mi się cieszy jak czytam Twoje słowa Dziękuję Ci bardzo i zapraszam jak najczęściej
Katkak 19:50, 27 paź 2013

Ewa4 napisał(a)
Witaj obejrzałam początek i koniec ,wątek zaznaczam co obejrzę jeszcze środek .Skrzyneczki ciekawie wykorzystałaś.Pozdrawiam.

Dzięki Ewuniu, zaglądaj jak najczęściej
Katkak 19:53, 27 paź 2013

Agania napisał(a)
ale wiewiórkę uchwyciłaś, piękna ta Basia, prawie jak oswojona bo takie fotki to prawie nie do zrobienia, super Ci wyszło

Właśnie Agatko, zastanawiałam się dziś dlaczego na wiewiórki mówi się Basia i nadal nie wiem czemu A Ty wiesz? Po tym parku sporo ludzi tak je karmi, więc są trochę przyzwyczajone do ludzi
malgorzata_s... 20:00, 27 paź 2013

Rudzielec jak ja tylko wiewióra bardziej fotogeniczna.
Katkak 20:09, 27 paź 2013

ele2001 napisał(a)
Kasiu mój winobluszcz już nie ma liści ani jednego pomogłem mu w sobote je zrzucic szkoda że jego piękne liście nie pozostają na zime na roślinie..

Wielka szkoda, mój biedak nie zdążył się nawet dobrze przebarwić bo przymrozek dał mu w kość. Przy tym murku jest jeszcze bluszcz, ale on żyje sobie własnym życiem i w nosie ma, że chciałabym żeby piął się po murze