Też jakoś trza się zapisać w nowym wątku ha ha ciekawa jestem co nawyczyniasz z tym kredensem ja mam taki mój na wysoki połysk i ten Twój chyba też d????
Ogród- Bajka samograjka! W zimie rosną tutaj jajka. W lecie elfy w nim fruwają, kto odwiedza zaglądają. W zimie śpią pośród korzeni, lecz niech trochę się zzieleni, zaraz zaczną snuć swe bajdy, o tym co się im wyśniło. Wnet dowiemy się szybciutko, czemu kwiat zwie się ułudką, czemu fuksja to ułanka, jaki kolor ma jarzmianka. O tym i o innych sprawach, dowiesz się tu, gdyś ciekawa.
Ty to jesteś po prostu kobieta nie do okiełznania w swojej twórczości. Jak Ty sama ogarniesz ten mebel to ja chyba na kolana przed Tobą padnę Kati. Nogami przebieram ze zniecierpliwienia co Ty z tym zrobisz???
Jestem pewna , że poradzisz i zaczarujesz ten mebel jak wszystko dookoła
Kasiu - miałam kiedyś taki mebel, ten sam fornir. To jeszcze z czasów gdzie nie rozpadał się po pierwszym przesunięciu, drzwi nie wyrywały z zawiasów, jeździł przy malowaniu pokoju z kąta w kąt. Pozdrawiam.
Patrzę, cóż to za Bajka! Właściciel - Katkak - Kajka Zmieniona nazwa wątku Lecz nie jest od początku... Czekamy na Wizytówkę z ogrodu piękną pocztówkę Tu zawsze ciekawie się dzieje gdyż Kaśka działać umieje... Pomysły sypane z rękawa Dla Kasi niezła zabawa My też się czegoś uczymy Gdy w Bajce coś wypatrzymy...)
Cudnie, jak widzę twòj ogròd, to czytam jakby opowieść z bajki i na dodatek wiersze ogrodowiczan...tworzą taką bajeczną atmosferę
Kasiu miałam Twój wątek w ulubionych i nagle odkryłam jakiś nowy tytuł...a skąd?...zajrzałam z ciekawości....i.... cieszę się, że nazwę zmieniłaś, bo ta dużo lepiej obrazuje Twój śliczny ogród...a i do Ciebie bardziej pasuje...Czarodziejko
Kto nie miałby ochoty trafić do Bajki? Można pooglądać w niej różne cuda: kolorowe ptaszęta, tęcze tworzone przez promyki słońca, może uda się wypatrzeć elfa wchodzącego do domku Lodowe medaliony bardzo fajne . Zastanawiałam się jak umieścić w nich sznureczki i podpatrzyłam u Ciebie