Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

AnnaCh 23:12, 25 sty 2016

Kasiu ta Twoja bajka ciągle mnie zadziwia i Twoje pomysły Na tej szopce to okienko cudnie wygląda - rozumiem, że upiększasz przy okazji budynki sąsiadom

Siałaś hosty z nasionek? Właśnie ostatnio widziałam mieszankę i się zastanawiałam czy nie kupić i spróbować, bo zanim będę miała rabatę od północy, to już by może spore były
Katkak 23:13, 25 sty 2016

Dziewczyny moje kochane dziś nie miałam czasu nawet zbliżyć się do kredensu, bo prawie caluśki dzień zagoniona byłam. Jutro mam zamiar kontynuować. Nie chcę nic pisać co z nim robię, żebyście się nie sugerowały. Sama jestem ciekawa Waszych opiń jak go pokażę. Mnie samą zastanawia czego się spodziewacie i na ile Wasze wyobrażenia pokryją się z tym co zrobiłam . Myślę, że do piątku się wyrobię .
Katkak 23:16, 25 sty 2016

AnnaCh napisał(a)
Kasiu ta Twoja bajka ciągle mnie zadziwia i Twoje pomysły Na tej szopce to okienko cudnie wygląda - rozumiem, że upiększasz przy okazji budynki sąsiadom

Siałaś hosty z nasionek? Właśnie ostatnio widziałam mieszankę i się zastanawiałam czy nie kupić i spróbować, bo zanim będę miała rabatę od północy, to już by może spore były

Ania te okienka to już długo są . Tak, z premedytacją staram się coś z tymi szopami robić . Hosty siałam, ale z własnych nasion. Z kupnych też próbowałam, ale ani jedna nie wzeszła. Jak chcesz to nazbieram Ci jesienią nasion. Fajna zabawa i jak widzisz efekt nie taki znowu powolny, bo te hościaki wiosną naprawdę już spore były .
AnnaCh 23:18, 25 sty 2016

Kasiu, kochana jesteś Zaryzykuję i kupię te nasionka, w końcu to tylko jakieś 5 zł Jak nie wyjdą, to się do Ciebie zgłoszę
Okienka widziałam wcześniej, tylko jakoś tak nie komentowałam
Zdjęłaś bombki, bo na moim klonie jeszcze wiszą, ale chyba czas najwyższy
Katkak 23:21, 25 sty 2016

AnnaCh napisał(a)
Kasiu, kochana jesteś Zaryzykuję i kupię te nasionka, w końcu to tylko jakieś 5 zł Jak nie wyjdą, to się do Ciebie zgłoszę
Okienka widziałam wcześniej, tylko jakoś tak nie komentowałam
Zdjęłaś bombki, bo na moim klonie jeszcze wiszą, ale chyba czas najwyższy

Pewnie, próba nie strzelba . Jak kupisz, to potrzymaj je z 10 dni w lodówce. Ja tak robiłam, a potem wysiewałam. Bombki jeszcze wiszą, ale plucha się taka zrobiła, że nie chce mi się ich zdejmować, bo na głowę będzie kapać . Do 02.02 mogą wisieć . Potem zamienimy na pisanki .
AnnaCh 23:24, 25 sty 2016

U mnie jutro ksiądz chodzi, to niech powiszą
Kasiu dziękuję za info o lodówce, tak właśnie myślałam, żeby je przechłodzić. Zapomniałam jak to się profesjonalnie nazywa.
Idę spać, bo padam. Pół poprzedniej nocy nie spałam, bo Jasio gorączki dostał i co chwilę się budził z płaczem
Buziaki, miłej nocki
Katkak 23:27, 25 sty 2016

AnnaCh napisał(a)
U mnie jutro ksiądz chodzi, to niech powiszą
Kasiu dziękuję za info o lodówce, tak właśnie myślałam, żeby je przechłodzić. Zapomniałam jak to się profesjonalnie nazywa.
Idę spać, bo padam. Pół poprzedniej nocy nie spałam, bo Jasio gorączki dostał i co chwilę się budził z płaczem
Buziaki, miłej nocki

U mnie chodził w zeszłym tygodniu . Też nie pamiętam fachowej nazwy tego chłodzenia, ale pal pieron z nazwą, efekt się liczy . Też idę spać, bo Iga ma w nocy fazę na bawienie i nawet tańczy żeby tylko nie spać . A mi wtedy jakoś tańczyć się nie chce .
Ewa777 06:34, 26 sty 2016

To się nazywa stratyfikacja nasion
A Izunia chyba wie, że jest karnawał dlatego chce tańczyć w nocy, a nie spać Nie wiedziałaś?
zawitka 07:21, 26 sty 2016

Kasia wróć do hobby z tym kredensem bo mam tam pytanie
LenaMagda 09:35, 26 sty 2016

Katkak napisał(a)
Dziewczyny moje kochane dziś nie miałam czasu nawet zbliżyć się do kredensu, bo prawie caluśki dzień zagoniona byłam. Jutro mam zamiar kontynuować. Nie chcę nic pisać co z nim robię, żebyście się nie sugerowały. Sama jestem ciekawa Waszych opiń jak go pokażę. Mnie samą zastanawia czego się spodziewacie i na ile Wasze wyobrażenia pokryją się z tym co zrobiłam . Myślę, że do piątku się wyrobię .

Oj nie mogę się doczekać Kasiu hosty pięknie Ci urosły.
Macie dziewczyny tak wiedzę o roślinkach, że wydaje mi się że z mojego ogródka nic nie będzie no nic uszy do góry i idę grzebać w projekcie