Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 17:29, 29 sty 2016

ziele napisał(a)
Te ptaszki - sam smaczek. Używałaś szablonu, naklejałaś czy malowałaś od ręki?
A nóg bym nie zmieniała. Są oryginalne właśnie dlatego, że z poprzedniej epoki. Może przemalowałabym je?

Ptaszki malowałam za pomocą szablonu. Te nóżki moim zdaniem też są kultowe i nie będę ich zakrywać. W ferworze walki zapomniałam ich pomalować, a teraz mi się trochę nie chce . Może później .
Katkak 17:29, 29 sty 2016

Iwk4 napisał(a)
Kasiu, metamorfoza kredensu super. Napracowałaś się.
Ale iana tytułu wątku mnie zachwyciła. Uroczy, romantyczny tytuł. Fajnie tovwymyśliłaś

Dzięki Iwonko .
Katkak 17:46, 29 sty 2016

Dziś jeszcze drzwiczki potraktowałam woskiem rustykalnym, zrobiły się takie przybrudzone i o taki efekt mi chodziło. Kolor kredensu w rzeczywistości jest troszkę ciemniejszy .

sylwia_slomc... 17:55, 29 sty 2016

Kasia super wyszło Ja bym nogi malnęła na ten kolorek co w środku kredensu , ale to Twoje meble i Twoje mieszkanie Tobie ma się podobać Tylko Ty masz wizję jak ma wyglądać pokój, My tu tylko swoje pomysły podrzucamy
Katkak 18:02, 29 sty 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasia super wyszło Ja bym nogi malnęła na ten kolorek co w środku kredensu , ale to Twoje meble i Twoje mieszkanie Tobie ma się podobać Tylko Ty masz wizję jak ma wyglądać pokój, My tu tylko swoje pomysły podrzucamy

Sylwuś jak sobie pomyślę, że mam wszystko z niego zdejmować, kłaść na plecach, odkręcać nóżki i malować, to mi się nie chce. Ale pewnie kiedyś się zmobilizuję i to zrobię. Gapa jestem, bo w ferworze walki mi "uciekły" . Każdy pomysł na wagę złota, ale ten kolorek pasuje mi do stolików nocnych. Poza tym ten mebel był poważny przez kilka dekad, więc chciałam go wreszcie ciut "odpoważnić" .
roma2 18:18, 29 sty 2016

No, aż się zalogowałam na chwilkę! Zaglądam do Ciebie, ale ja z tych mało udzielających. Pomysły masz świetne i znakomicie je realizujesz. Znaczy zdolniacha! Może ja dziwoląg jestem, ale te nogi to bym zostawiła. W sensie niczym nie zabudowywała, ani nie zasłaniała. Przez nie ten mebel jest taki "nieoczywisty", jak te z katalogów wszelakich. I żadnych listew ozdobnych. Ozdobny jest kolor i ptaszki, a reszta prosta. Super.
sylwia_slomc... 18:24, 29 sty 2016

Aleśmy się Kasiu rozminęły u Karola
Katkak 18:29, 29 sty 2016

roma2 napisał(a)
No, aż się zalogowałam na chwilkę! Zaglądam do Ciebie, ale ja z tych mało udzielających. Pomysły masz świetne i znakomicie je realizujesz. Znaczy zdolniacha! Może ja dziwoląg jestem, ale te nogi to bym zostawiła. W sensie niczym nie zabudowywała, ani nie zasłaniała. Przez nie ten mebel jest taki "nieoczywisty", jak te z katalogów wszelakich. I żadnych listew ozdobnych. Ozdobny jest kolor i ptaszki, a reszta prosta. Super.

Dzięki Romciu. Tak sobie pomyślałam, że przez to, że te nóżki są nie pomalowane, to tak nie rzucają się w oczy, prawda? Zasłaniać ich nie zamierzałam .
sylwia_slomc... 18:35, 29 sty 2016

Nie!!!!!nie zasłaniaj niczym, kiedyś przy okazji remontu malniesz i po sprawie ten kształt mają fajny i sprawiają , że szafeczka wygląda delikatniej, a kolorek ma ok lubię takie pastele
Katkak 18:40, 29 sty 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Nie!!!!!nie zasłaniaj niczym, kiedyś przy okazji remontu malniesz i po sprawie ten kształt mają fajny i sprawiają , że szafeczka wygląda delikatniej, a kolorek ma ok lubię takie pastele

Nie Sywluś, zasłaniać nie będę . Przyjedziesz to zobaczysz "na żywo" .